10 Best verkopende Laptop merken 2020

0
Best verkopende Laptop merken 2020
Best verkopende Laptop merken 2020

Best verkopende Laptop merken 2020

De eerste draagbare computers verschenen in het begin van de jaren tachtig. Zij waren in vergelijking met de huidige laptops onhandig en zwaar, zoals de Osborne 1 die meer dan 10 kg woog. Het scherm was vaak niet meer dan een paar centimeter groot. Zie hier de best verkopende over merken 2020.


Lees hier ->>> meer over tech op deze website.


Top 10 Best verkopende Laptop merken 2020


10. MSI Global

Micro-Star International (MSI) is een Taiwanese producent van moederborden en andere computeronderdelen. MSI werd in augustus 1986 opgericht door vijf werknemers. Ze richten zich vooral op het ontwikkelen van moederborden en grafische kaarten.

Website: www.msi.com/


9. Toshiba

De Toshiba Corporation is een Japans elektronicabedrijf. Het behoort tot de top van de grootste fabrikanten van elektrische en elektronische apparaten ter wereld. Het is ook de grootste halfgeleiderfabrikant van Japan. Het hoofdkantoor staat in Tokio.


Zie hier de top 10 grootste halfgeleiderbedrijven ter wereld 2022.


8. HP

HP is begonnen in een garage in Palo Alto, waar William (Bill) Hewlett en David (Dave) Packard wetenschappelijke instrumenten maakten. De volgorde van hun achternamen in de bedrijfsnaam werd bepaald door een muntje op te gooien. De garage geldt tegenwoordig als geboorteplaats van Silicon Valley.

Hun allereerste product was een oscillator voor de Walt Disney Studios die gebruikt werd bij de soundtrack van Fantasia. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde het bedrijf radio’s, sonars, radars en andere apparatuur voor zee- en luchtvaart.


7. Samsung

De Samsung Group is het grootste chaebol, een Zuid-Koreaanse variant van een conglomeraat, van Zuid-Korea en tevens een van de grootste elektronicabedrijven in de wereld. De Samsung Group werd opgericht op 1 maart 1938 te Daegu in Korea door Lee Byung-chull. Het bedrijf doet zaken in meer dan 58 landen en heeft wereldwijd meer dan 450.000 werknemers.


Zie hier de top 10 meest invloedrijke merken Azië 2021.


6. Sony

De Sony Corporation is een Japans conglomeraat. Het wereldwijd aanwezige concern is primair actief als fabrikant van consumentenelektronica en is een grote mediaspeler als wereldwijd mediaconglomeraat. Hiernaast produceert Sony computerspellen en spelconsoles (Sony Interactive Entertainment). Ze verzorgen ook financiële dienstverlening aan Japanse consumenten. Het hoofdkantoor staat in Tokio, Japan.Zie hier de top 10 beste koptelefoons 2022 & earpods.


Top 5 Best verkopende Laptop merken 2020


5. Acer

Elektronicaproducent Acer heeft haar oorsprong in Taiwan. Acers producten bestaan onder andere uit desktop- en mobiele pc’s, servers en opslag, displays, led-tv’s, randapparaten en e-businessoplossingen voor de zakenwereld, regeringen, onderwijs en thuisgebruikers. Het bedrijf bezit tevens de grootste computerwinkelketen in Taiwan.


4. Lenovo

In 1984 is Legend Holdings opgericht en de merknaam Lenovo is in 2004 geïntroduceerd. Het bedrijf is de grootste computerfabrikant van China en is de grootste ter wereld naar marktaandeel. Naast pc’s worden ook fotoapparatuur en mobiele telefoons gemaakt. Het bedrijf levert ook informaticadiensten en biedt in China internettoegang aan.


Zie hier de Top 10 Apple concepts 2023, die misschien werkelijkheid gaan worden.


Top 3 Best verkopende Laptop merken 2020


3. Dell

De Amerikaanse computerfabrikant Dell Inc. is gevestigd te Round Rock, Texas. Naast het produceren van personal computers (waarin zij een van de grootste ter wereld zijn en marktleider in de Verenigde Staten), produceert Dell ook servers, werkstations, hardware voor netwerken, pda’s, software, televisietoestellen, monitoren en printers.


2. Asus

Het bedrijf Asus is opgericht in 1989 in Taiwan door TH Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh et MT Lia. Het hoofdkwartier is gevestigd in Taipei, de meeste fabrieken zijn eveneens in Taiwan gevestigd, op een fabriek in China na. Asus is een producent van computers (laptops en desktops), smartphones en onderdelen voor computers.

Het bedrijf maakt een breed gamma moederborden voor verschillende processorfabrikanten, maar vooral voor Intel en AMD. Daarnaast fabriceert Asus ook videokaarten, barebone-pc’s en netwerkproducten.


Zie hier de Top 10 Apple concepts 2023, die misschien werkelijkheid gaan worden.


1. Apple

Best verkopende Laptop merken 2020
Best verkopende Laptop merken 2020

De firma Apple ontwerpt, produceert en verkoopt mobiele communicatie en media apparaten, personal computers. Ook verkopen ze een grote variëteit aan gerelateerde software, diensten en accessoires. De activiteiten vinden wereldwijd plaats en het bedrijf telde per eind september 2020 ongeveer 147.000 werknemers. In 2020 behaalde het een totale omzet van US$ 275 miljard, waarvan de iPhone het meest verkocht product was.