10 complottheorieën omtrent de Coronacrisis / COVID-19

0
10 complottheorieën omtrent de Coronacrisis / COVID-19
10 complottheorieën omtrent de Coronacrisis / COVID-19

10 complottheorieën omtrent de Coronacrisis / COVID-19

De Coronacrisis doet wat met sommige mensen. Je hebt te veel tijd of je bent toch al wat achterdochtig en er gaat een wereld voor je open waar het het gaat over COVID-19. Eén ding is zeker weten ze: ze worden voor het lapje gehouden! Lees meer…


Wie zijn de complotdenkertjes?

Het zijn vaak mensen die de gevestigde orde enorm wantrouwen. Ze hebben het gevoel over unieke informatie te beschikken, ze krijgen het gevoel eindelijk ergens echt expert in te zijn. Zijn jullie nou zo dom, of ben ik nou zo slim? (eindelijk).

Ze vinden zichzelf experts die beschikken over geheime informatie en ze weten het beter weten dan alle anderen. De complotdenkers kunnen eigenlijk zelf niet anders. Ze zitten in hun bubbel en wetenschap en feiten hebben daarom geen enkele waarde voor hen. Ze geloven vaak ook in meerdere complotten tegelijk. De Coronacrisis is opzettelijk veroorzaakt door de Chinezen en de maanlanding heeft nooit plaatsgevonden.

Het blijken vaak ook nogal onzekere mensen te zijn. Het is ook lekker, want ze hebben een verklaring voor het onverklaarbare en dat geeft zekerheid. Een gelukje: ze gaan minder vaak stemmen tijdens verkiezingen.


Lees hier ->>> meer over gezondheid op deze website.


10 complottheorieën omtrent de Coronacrisis / COVID-19
10 complottheorieën omtrent de Coronacrisis / COVID-19

10 complottheorieën omtrent de Coronacrisis / COVID-19


5G is de schuldige

Ja, ja, deze samenzweringstheorie zou gemakkelijk te ontkrachten moeten zijn. Het is biologisch onmogelijk dat virussen zich verspreiden via straling. Leg dat maar eens uit aan gelovige…


Bill Gates zit er achter

Gates zou enorme grote belangen hebben in diverse farmaceutische bedrijven en een vaccin zou hem heel veel geld opleveren. Ook zou hij de wereldbevolking willen vaccineren en zo een chip in ons willen implanteren!


De Chinezen hebben virus laten ontsnappen uit een laboratorium

De Chinese stad Wuhan heeft een virologie-instituut met vele onderzoekers die al lange tijd vleermuiscoronavirussen onderzoeken. Ja, en toen ontsnapte het virus met alle gevolgen van dien.


COVID is gemaakt als een biologisch wapen

Mooi toch, een prachtige proefstad, Wuhan, om het virus te verspreiden en te kijken wat het in de rest van de wereld doet. Zo kun je de wereld nog eens op zijn kop zetten.


Het Amerikaanse leger heeft COVID geïmporteerd in China

De Chinese regering reageerde op de anti-China-theorieën met een eigen complottheorie. Zij legden de schuld weer bij de Verenigde Staten. De Chinese woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Zhao Lijian, die tweette: “it’s possible that the US military brought the virus to Wuhan.”


GGO’s zijn op de een of andere manier de schuld

Genetisch gemodificeerde gewassen zijn al jaren een doelwit van complottheoretici. Het is daarom geen verrassing dat GGO’s in de vroege stadia van de COVID-pandemie de schuld kregen.


COVID-19 bestaat niet echt

Volgens professionele complottheoretici zoals David Icke en InfoWars ‘Alex Jones bestaat COVID-19 niet echt. Het Coronavirus is het een complot van de globalistische elite om onze vrijheden weg te nemen.


De pandemie wordt gemanipuleerd door de ‘Deep State’

President Trump ligt al sinds zijn presidentschap onder vuur van de ‘Deep State’. Met COVID-19 kan de Amerikaanse elite de president ondermijnen. Natuurlijk is Dr. Anthony Fauci een geheim lid.


10 complottheorieën omtrent de Coronacrisis / COVID-19


COVID is een plot van van farmaceuten

Ook Trump en vele andere overheden willen de macht van de farmaceuten breken. Ze verdienen miljarden over de rug van de zwakkeren. Zo’n epidemie is dan opeens wel heel erg toevallig toch?


COVID sterftecijfers zijn opgeblazen

Corona is niet meer dan een griepje. Door de de getallen zwaar te overdrijven kunnen overheden enorme macht uitoefenen over de bevolking. Ze kunnen onbeperkt controleren en zullen de maatregelen vanwege de mogelijke nieuwe dreiging ook niet meer terug draaien.