10 vaardigheden waar recruiters in 2020 naar zoeken

0
10 vaardigheden waar recruiters in 2020 naar zoeken
10 vaardigheden waar recruiters in 2020 naar zoeken

10 vaardigheden waar recruiters in 2020 naar zoeken

Artikelen uit en schrijvers voor Forbes nemen we hier echt wel serieus. Zij zien de groten der aarde acteren, zij bevragen en onderzoeken. Nu: The Top 10 Skills Recruiters Are Looking For In 2021. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over het bedrijfsleven op deze website.


10 vaardigheden waar recruiters in 2020 naar zoeken


1. Mindset gericht op groei

Continue verandering vereist dat jij mee blijft veranderen. Het gaat om de kernwaarden: drive plus nieuwsgierigheid. Je kunt wel alle vaardigheden hebben, maar ben je bereid om die te blijven verbeteren en jezelf ook op andere gebieden te blijven ontwikkelen?

2. Levenslang leren

Uit het voorgaande volgt natuurlijk één van belangrijkste vaardigheden voor recruiters: het vermogen om continu te willen leren.

3. Kritisch denken

Kritisch kunnen nadenken is cruciaal voor bedrijven. Ze staan voor grote uitdagingen waarbij teams innovatief moeten zijn in het oplossen van problemen.

4. Overlevingsvaardigheden

Dit gaat om aanpassingsvermogen. Recruiters zijn op zoek naar mensen die tegenslag hebben overwonnen en de drive en het verlangen hebben om ondanks alles te willen slagen. Dat overleven is een essentiële vaardigheid die je kunt kunt leren door het te ervaren.


10 vaardigheden waar recruiters in 2020 naar zoeken
10 vaardigheden waar recruiters in 2020 naar zoeken

5. Veerkracht, nieuwsgierigheid

Veerkracht, aanpassingsvermogen en nieuwsgierigheid zijn van groot belang. Heb je deze vaardigheden, dan ben je klaar voor het nieuwe en onverwachte.

6. Flexibiliteit

Flexibiliteit is de sleutel voor succes in 2021. We zijn inmiddels gewend aan het nieuwe normaal, maar het zal waarschijnlijk net zo snel weer veranderen.

7. Toewijding

Toewijding is een zeer belangrijkste vaardigheid. Doorzetten onder moeilijke omstandigheden ook als er bijvoorbeeld ‘geen baas’ in de buurt is.

8. Coachende mentaliteit

Terwijl markten veranderen en klanten zich proberen aan te passen aan het nieuwe normaal, moet je anderen helpen en coachen op verschillende gebieden. Dit zodat er een sterk verbonden en betrokken team ontstaat.

De beste coaches luisteren goed, tonen doorzettingsvermogen, zijn meer empathisch voor hun teamleden en werken goed samen om moeilijke problemen op te lossen.

9. Comfort met dubbelzinnigheid

Veelzijdigheid en je comfortabel voelen met ambiguïteit zijn in een steeds veranderend landschap essentieel. Bedrijven, bedrijfsmodellen, financiële projecties en rollen kunnen van de ene op de andere dag compleet veranderen. Denk maar aan de startups. Hier moet je mee om kunnen gaan om als bedrijf en als persoon om te kunnen overleven.

10. Opgaan in de virtuele omgeving

De virtuele omgeving zal van cruciaal belang zijn in 2021 en de jaren hierna. Dit betekent samenwerken in on-line teams, gebruik maken van nieuwe technische tools, responsief zijn, afstemmen op de belangrijkste zakelijke prioriteiten, het bevorderen van teamsucces en meer.