11 Gewoonten van rijke mensen ten opzichte van arme mensen

0
11 Gewoonten van rijke mensen ten opzichte van arme mensen
11 Gewoonten van rijke mensen ten opzichte van arme mensen

Gewoonten van rijke mensen ten opzichte van arme mensen

Financiële geletterdheid is de hoeksteen van het creëren van rijkdom. Het gaat er niet om hoeveel geld je verdient, maar hoe je het verdient, beheert en laat groeien. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over rijk worden op deze website.


11 Gewoonten van rijke mensen ten opzichte van arme mensen

Bron: www.newtraderu.com

Het verschil tussen rijk en arm ligt vaak in hun gewoonten en mentaliteit. Door de gewoonten van zelfgemaakte miljonairs te begrijpen en over te nemen, kunt u uw financiële toekomst transformeren.

In dit artikel onderzoeken we 11 gewoonten die de rijken van de armen scheiden en hoe het omarmen van financiële geletterdheid u naar welvaart kan leiden.


1. Rijke mensen hebben de gewoonte te geloven dat ze controle hebben over hun leven. Arme mensen hebben de gewoonte te geloven dat het leven hen overkomt. (Growth mindset versus fixed mindset)

2. Rijke mensen hebben de gewoonte om doelen te stellen. Arme mensen hebben de gewoonte zich door de omstandigheden te laten beheersen.

3. Rijke mensen hebben de gewoonte groot te denken. Arme mensen hebben de gewoonte klein te denken.

4. Rijke mensen hebben de gewoonte zich te concentreren op kansen. Arme mensen hebben de gewoonte zich te concentreren op obstakels.


Zie hier de vier ingrediënten om rijk te worden.


5. Rijke mensen modelleren gewoonlijk andere rijke en succesvolle mensen. Arme mensen hebben een hekel aan en zijn jaloers op rijke en succesvolle mensen.

6. Rijke mensen verkopen gewoonlijk zichzelf en hun bedrijven. Arme mensen denken dat verkoop en promotie slecht zijn.


Zie hier hoe je rijk kunt worden van helemaal niets.


11 Gewoonten van rijke mensen ten opzichte van arme mensen


7. Rijke mensen worden gewoonlijk betaald op basis van resultaten. Arme mensen kiezen ervoor om betaald te worden op basis van het verkopen van hun tijd.

8. Rijke mensen hebben de gewoonte om geldstromen te creëren. Arme mensen hebben de gewoonte om het kapitaal van hun werkgever te zijn.

9. Rijke mensen concentreren zich gewoonlijk op hun vermogenssaldo en cashflow. Arme mensen concentreren zich op hun inkomen.

10. Rijke mensen leren en groeien. Arme mensen denken dat ze alles al weten.

11. Rijke mensen verkrijgen meer vermogen door hun geld hard voor hen te laten werken door investeringen, zaken en activa. Arme mensen werken hard voor hun geld.


Zie hier hoe rijk te worden: acht tips volgens Forbes.


Geef een reactie