Meiden die tongzoenen met vriendin: 15% doet ’t!

0
15% van de meiden tongzoent met beste vriendin
15% van de meiden tongzoent met beste vriendin

Meiden die tongzoenen met vriendin: 15% doet ’t!

Libresse deed een paar maanden geleden een onderzoekje dat wij de Nederlandse heren toch niet willen onthouden. Zij ondervroegen 1.100 dames in de leeftijd tussen de 16 en 25 jaar. Je kunt het als man maar beter goed doen bij de vriendinnen in kwestie, want 75% verkiest haar vriendinnen boven jou als geliefde… Verder worden er in dit onderzoek nog veel en veel meer geheimen en intimiteiten over deze groep dames openbaar gemaakt en daar kan je maar beter weet van kan hebben.

Meiden die tongzoenen met vriendin: 15% doet 't!
15% van de meiden tongzoent met beste vriendin

Wees zo vriendelijk onze artikelen te delen, bijvoorbeeld op Facebook. Daar worden wij en andere mensen waarschijnlijk ook blij van!

Meiden die tongzoenen met vriendin: 15% doet ’t!

Vertellen deze dames elkaar alles? Nou 52% deelt echt alle lief en leed met elkaar en daar horen natuurlijk alle details, “ins en outs”, van het seksleven bij. Het is maar dat je het weet… Ze overdrijven regelmatig (36%), dat wisten wij ook wel. En 20% gooit er regelmatig een kleiner of groter leugentje uit, ook daar is dan niet heel veel verbazingwekkends aan toch? Ruzie zou volgens één derde uiteindelijk een hechter vriendschap opleveren.

Tongzoen met beste vriendin en…
Het ondeugende houdt niet op bij een beetje tongzoenen met de beste vriendin. Zo’n 15 procent wil toch wel eens een one-night-stand proberen. Wij roepen: kansen!

Wat doen ze het liefst?
Hoe het kan, kan het, maar shoppen doet 59% het liefst en daarna een terrasje pakken met 56%. Stappen of een festivalletje pakken doet 31% best wel graag. Spelletjes zijn niet erg populair met 14% en het sporten kan ze grotendeels ook gestolen worden. Slechts 10% trekt op haar favoriete dagje uit de sportschoentjes aan.

Wat staat er nog meer op het wensenlijstje, de bucketlist, van de dames?
Op nummertje één staat een wereldreis maken met 42%. Ja, wie wil dat nou niet? En de volgende vinden wij zowel dom, dapper als verrassend. Zo’n 39% zou wel een willen aan bungeejumping willen doen of met een parachute uit zo’n klein pokkevliegtuigje willen sprengen. Zij liever dan wij… Een beetje aandachtsgeil zijn ze natuurlijk ook wel. Zo zou 23% wel eens willen zingen in het openbaar en spreken of presenteren voor een groot publiek staat op de lijst van 18%. Nummer vijf op het lijstje is toch weer een dom, maar dappere. 17% wil wel eens een extreme sport beoefenen.

Meiden die tongzoenen met vriendin: 15% doet ’t!: Genoeg stof tot nadenken dachten wij zo!

Geef een reactie