3 populairste giveaways voor zakelijke markt

3 populairste giveaways voor zakelijke markt
3 populairste giveaways voor zakelijke markt

3 populairste giveaways voor zakelijke markt 

Voor het eerst ooit zijn er meer dan 2 miljoen bedrijven in Nederland, blijkt uit cijfers van het CBS. Om op te vallen als ondernemer tussen al die (nieuwe) concurrentie is het nodig om je gezicht te laten zien en je bedrijf in de spotlight te zetten.


Lees hier ->>> meer over cadeaus op deze website.


Dat doe je door regelmatig te participeren aan een beurs of evenement, het liefst met een stand vol promotiemateriaal, leuke giveaways en nodige informatie over je bedrijf. Aan welke giveaways voor de zakelijke markt je zoal moet denken? We zochten de drie populairste voor je uit.


Sleutelhanger graveren voor potentiële klanten

Een van de giveaways waarmee je eigenlijk altijd wel scoort zijn gepersonaliseerde sleutelhangers met je bedrijfslogo en eventueel bedrijfsinformatie. Het handige voordeel van sleutelhangers is dat ze voor de meeste mensen wel van pas komen.

Tegenwoordig koop je als volwassene misschien minder snel een sleutelhanger in vergelijking met toen je kind was, waardoor een gratis sleutelhanger meer dan welkom is. Ze helpen om je sleutels sneller te herkennen en te vinden in je tas of in de kast.

Het is aan te raden om hierbij te gaan voor sleutelhangers graveren, omdat je daarmee een heel kwalitatief eindproduct krijgt. Gegraveerde sleutelhangers zijn namelijk stevig, gaan lang mee en zien er meer luxe uit dan sleutelhangers die bijvoorbeeld gepersonaliseerd zijn met een sticker of met een andere simpele opdruk.

Daarbij kun je sleutelhangers ook gebruiken als relatiegeschenk tijdens de feestdagen of voor andere gelegenheden.


Linnen tasjes of grote shoppers met bedrijfslogo

Voor een giveaway bij een event of beurs moet je goed nadenken over waar potentiële klanten direct iets aan hebben en waarmee ze meteen reclame maken voor je bedrijf.

Dat kan heel goed met duurzame linnen tasjes, grote shoppers of strandtassen waarin ze alle informatie en al het promotiemateriaal van die dag kunnen verzamelen. Dat is een hele slimme zet, want daarmee zien andere bezoekers direct de naam van je onderneming langskomen.

Op zo’n linnen tas of shopper kun je zowel groot als klein je logo en informatie laten afdrukken of printen. Een groot voordeel hiervan is dat je volop ruimte hebt om te laten bedrukken.

Je kunt er dus voor kiezen om je bedrijfsinformatie zoals een telefoonnummer of website mee te laten printen. Dit soort grote tassen zijn ideaal voor mensen om te gebruiken voor bijvoorbeeld vakantie, boodschappen of andere dagelijkse activiteiten en voegen dus écht iets toe.


Duurzame doppers en/of waterflesjes als giveaway

Wat vandaag de dag tot slot ook zeker niet mag ontbreken als populaire giveaway is een duurzaam waterflesje. De Dopper is bijvoorbeeld een veel geziene gast bij stands op beurzen en evenementen.

Dat is niet zo gek, want je kunt zo’n waterfles heel eenvoudig personaliseren met je bedrijfslogo en eventueel andere gegevens. Daarbij is het bij een waterfles net als bij een sleutelhanger zo dat mensen dit item sowieso veel gebruiken.

Het is immers van groot belang om iedere dag genoeg te drinken, dus hoe kan dat beter dan met een mooie en duurzame waterfles binnen handbereik?

Wil je voor nog meer duurzaamheid gaan of wil je je concurrenten (die misschien ook wel met een waterfles komen) nog beter af zijn? Kies dan voor een waterfles graveren. Dat is net als bij sleutelhangers graven mooier, stijlvoller en duurzamer.