32 tips om rijk te worden gratis

0
Rijken leven 9 jaar langer en veel gezonder zegt onderzoek
Rijken leven 9 jaar langer en veel gezonder zegt onderzoek

32 tips om rijk te worden gratis

32 tips om rijk te worden gratis en voor niks. Wij zijn van die types die nog wel eens een boekwinkel van binnen zien. En daar liggen dan ook boeken over ‘rijk’ worden. Deze boeken gaan vanaf € 12,95 to wel € 49,- over de toonbank.

En wij geven deze informatie gratis weg. Wij struinen het internet af en delen deze informatie, 32 tips om rijk te worden gratis, met jullie: de bemanning.


Lees hier ->>> meer lifehacks op deze website.


De Louis van Gaal methodiek

Want iedere redactievergadering hebben we het er weer over: waar blijven die bakken met geld? Niet vanuit de reclame zoals je nu wel weet, want er klikt gvd (excusez le môt) bijna nooit iemand op zo’n lelijk plaatje in of boven de tekst.

Misschien moeten wij wel gewoon aan de slag met de 10 extra tips voor de kleine piraten. Zie ons maar als een soort Louis van Gaal. Hij kon zelf ook niet bijster goed voetballen, maar is wel een topcoach.

En nu, zijn wij jullie coach en wij zorgen dat de bemanning de juiste ‘mentale’ wapens in handen krijgen. Wij wensen jullie een behouden vaart bij afschuimen van de wereldzeeën op zoek naar de zilvervloot!

PS
Ook dit wordt weer zo’n neverending story. Als we een ’tip’ tegenkomen vermelden we die er bij.

32 tips om rijk te worden gratis

1. Start vroeg! Zorg dat je op jonge leeftijd begint de kans is vele malen groter dat het een succes gaat worden.
2. Ontwikkel een heldere visie. Laat je niet gek maken en doe wat je wilt.
3. Weg met de regels. Doe iets anders als een ander en maak je niet te druk om regeltjes die hebt meegekregen van school en thuis. Think different!
4. Neem vrienden in dienst. Kijken we naar Bill Gates en Steve Jobs dan moet dit wel goed zijn.
5. Blijf nieuwe dingen bedenken. Stop niet met innoveren en bedenk iedere dag gewoon iets nieuws.

Zie hier de samenvatting: De 21 succesgeheimen van selfmade-miljonairs door Brian Tracy.


6. Doe het met passie. Als je iedere dag hard te keer moet gaan is het wel zo leuk dat het een aangenaam tijdverdrijf is.
7. Werk hard! Is lastig en maar moet gewoon gebeuren.
8. Blijf jezelf verbeteren. Gewoon doorgaan en blijven oefenen. Doet Messi van Barcelona ook en hij kan toch echt al heel aardig voetballen.
9. Focus op de lange termijn op één ding. Dat klopt als een zwerende vinger. Maar blijf ook om je heen kijken en verbindt de verschillende ideeën aan je 'ding' waar je je op focused.

Zie hier: hoe kun je snel miljonair worden? …en eenvoudig: zeven tips.


10. Zet alle schaamte overboord. Weg met gezeik als verlegenheid – twijfel en bescheidenheid. Gaan met die banaan.
11. Bedenk iets van waarde. Zorg voor blijvertjes. Zorg voor iets waar mensen denken iets aan te hebben.
12. Bedenk iedere dag minimaal één idee. Ideeën lossen problemen op en zo enteren we de schepen met goud.
13. Instant succes bestaat niet. Volhouden moeten we. En tegenslag – kritiek – afwijzingen – eikels en klootzakken zijn er gewoon. Haal die types niet aan boord!
14. Specialiseer jezelf. Aan vakmensen en specialisten is altijd behoefte. En anders moet je die behoefte zelf creëren.
15. Verkoop licenties van je idee of uitvinding. Zo blijf je de baas. Anderen verkoepen je producten of betalen voor het gebruik van je idee. Jij krijgt een deel van de winst of jaarlijks een bedrag voor het gebruik van het idee.

Zie hier hoe je rijk kunt worden van helemaal niets.


16. Vang de royalty's. Lijkt erg op licenties. Royalty's krijg je bijvoorbeeld van boeken – muziek – software – films – foto's en games.
17. Ga verkoopautomaten beheren. Ook mooi: de frisdrank- koffie- en snackautomaten op school en op je werk en de fruitautomaat in snackbar.
18. Verkoop 'heilige' voorwerpen. Doen het altijd goed in goede als slechte tijden. Mensen willen graag geloven in iets.
19. Zorg voor een goede opleiding. Is altijd handig en spreekt voor zich.
20. Gedraag je onafhankelijk. Zelluf doen. Willen ook alle kinderen en niet voor niets. Leer dat nou niet af of leer het je zelf weer aan.
21. Show niet te veel met je rijkdom. Vinden Hollanders niet leuk en is slecht voor de busines want dan gunnen mensen je de winst niet meer.
22. Positief blijven! Kijk naar alle mislukkingen van Steve Jobs in zijn leven. Negatief worden heeft echt geen zin en van zelfmedelijden kun je niet eten.
23. Mislukkingen horen er bij. Je weet dan in ieder geval wat je niet moet doen.
24. Zorg voor plan B en C. Als A niet lukt is het altijd handig om een escape te hebben.
25. Een beetje georganiseerd zijn kan geen kwaad. Pas op dat niet alles door elkaar gaat lopen en zoek daarom mensen die nou net heel goed kunnen wat jij weer niet kan. Een team heet zoiets.

Zie hier de Top 10 Anti-Crypto-landen 2022.


26. Hou je aan je beloftes. Is heel fijn voor je klanten en de anderen om je heen.
27. Formuleer je doelstellingen. Volgende week dat klaar en volgende week heb ik dat bereikt. Je kunt je doelen altijd bijstellen.
28. Zorg voor routine. Doe op een bepaald moment van de dag dezelfde dingen. Zorgt voor rust en zen.
Bouw een netwerk op. Anderen kunnen je veel leren. Geld verdienen is niets anders dan iets beter kopiëren dan het origineel.
29. Speel de baas. Kom op zeg – het is jouw leven en jouw show. Je bent zelf verantwoordelijk als kaperkapitein op je eigen boot!
30. Zoek een balans vinden tussen geld en leven. Geld is heel leuk en leven natuurlijk ook. Als kluizenaar kun je ook rondkomen. Maar het blijkt dat je het meest gelukkig wordt als mens om het succes een beetje met anderen te delen.
31. Groei en groeien. Zo lang je groeit ga je niet dood. Is de groei er uit is de kans groot dat je aan je einde komt. Zo gaat dat ook in de natuur.
32. Pik van goede voorbeelden. Bestudeer succesvolle miljonairs en miljardairs en interessante mensen en kijk wat en hoe zij het doen.

Zie hier de top 10 gewoonten van de rijkste mensen ter wereld.


En als het echt niet meer lukt…

1. Auto’s gaan wassen
2. De hond van de buren uitlaten
3. Een krantenwijk beginnen
4. Een kraampje met Koninginnedag en je zooi verkopen
5. Oude spullen verkopen


Zie hier de eerste banen van 10 miljardairs.


6. Statiegeld flessen inleveren
7. Oppassen bij de buurtjes
8. Boodschappen doen voor oude omaatjes in de straat
9. Stofzuigen voor je ouders
10. De tuin van de buren bijhouden.


Weet jij hoeveel miljonairs er in Nederland wonen?


Geef een reactie