3x  leuke wallpapers  voor op je Apple device

0
3x  leuke wallpapers  voor op je Apple device
3x  leuke wallpapers  voor op je Apple device

3x  leuke wallpapers  voor op je Apple device

Een toffe achtergrond op je laptop of smartphone. Wist je dat dit meteen iets met je humeur doet? Veel mensen kiezen voor een persoonlijke foto.  Om deze daarna lange tijd niet meer te veranderen.

Best jammer eigenlijk, want er zijn heel veel leuke wallpapers beschikbaar! In de tijd waarin privacy steeds belangrijker is, wil je wel eens wat anders als een eigen foto. Hoe kun je nu een leuke achtergrond scoren? Ingewikkeld is het niet. Lees hier hoe je op jouw Apple of laptop eenvoudig een andere achtergrond plaatst.


Lees hier ->>> meer over smartphones op deze website.


Unsplash is het meest populaire platform voor Apple achtergronden

Heb je een Apple in je bezit? Lucky you. Met Apple zit je goed. In 2016 bewees het zelfs weer, dat Apple het meest waardevolle merk blijft. Investeer daarom in een leuke achtergrond! Er zijn verschillende apps waarmee je dit gemakkelijk kunt doen.

Op Unsplash kun je zowel gratis achtergronden downloaden, als deze zelf ontwerpen. Voor veel bezoekers is dit dan ook het beste platform om een leuke achtergrond te scoren. Unsplash is speciaal voor alle Apple eigenaren beschikbaar. Heb je een Android telefoon? Dan is deze app helaas niet beschikbaar.

De achtergrond is gemakkelijk te downloaden! En erg leuk: je onderscheidt jezelf hiermee met alle andere Apple gebruikers. De keuze uit leuke achtergronden is namelijk groot.


Iedere dag een wisselende achtergrond met Vellum

Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? En verrast worden door de meest toffe achtergronden? Vellum zorgt ervoor dat je dagelijks een nieuwe achtergrond gedownload binnen krijgt. Laat je achtergrond vervagen, dit kan ook in de app. Of bewerk deze met zelfgekozen pictogrammen.

Het gebruik van Vellum is gratis en je mag de downloads vrij gebruiken. Wel zo prettig! Vellum is geschikt voor iOS. Als je een Android telefoon hebt, kun je hele leuke achtergronden gelukkig ook gemakkelijk downloaden. Ook voor je laptop zijn de mogelijkheden eindeloos.


Grootste collectie achtergronden voor Apple biedt Zedge

Zedge heeft de grootste collectie voor achtergronden. Heel veel achtergronden die vrij te downloaden zijn. Het enige is dat er ook veel advertenties in de app zitten. Dit komt mede doordat Zedge al zo lang bestaat. Naast de vele achtergronden kun je op Zedge ook bel – en meldingstonen downloaden. Allemaal enkel voor de Apple gebruiker.


Een Android telefoon? Ook dan zijn er vele mogelijkheden

Wat als je nu geen Apple hebt? Omdat er nog veel andere goede smartphones beschikbaar zijn? Ook daarvoor zijn vele apps beschikbaar. Mocht je er via de app niet uitkomen, dan kun je via internet ook de meest unieke en levendige wallpapers downloaden. Velen daarvan zijn ook nog eens gratis. Zo maak jij je telefoon helemaal opvallend en eigen.


 

Geef een reactie