4 voorbeelden van effectief presentatie drukwerk

0
Drukbedrijf
Drukbedrijf

4 voorbeelden van effectief presentatie drukwerk

Laat jezelf zien met drukwerk! Of het nu op kantoor, op de beurs, in de winkel, etalage of op straat is… met drukwerk presenteer je jezelf op professionele wijze! Wij geven je graag een aantal voorbeelden van drukwerk waarmee je jouw bedrijf op een zakelijke wijze presenteert zodat je een goede indruk achterlaat bij je klanten.


1. Textielframe als display

Een textielframe is ideaal als display voor in je winkel, etalage of showroom. Een textielframe bestaat uit een op maat gemaakt frame met daarin een peesdoek gemonteerd. De peesdoeken kun je eenvoudig vervangen, zodat je bij elke nieuwe actie of aanbieding een nieuw doek kunt laten printen. Om het textielframe extra te laten opvallen kun je LED verlichting toevoegen. Texielframes kun je monteren aan de muur of vrijstaand als presentatiewand inzetten.


2. Presentatiemap voor je zakelijke documenten

Heb je een presentatie of pitch? Of werk je veel met contracten of andere belangrijke documenten? Met een presentatiemap presenteer je informatie over je bedrijf op een professionele manier. De handige bewaarmap, bedrukt met in jouw huisstijl, zorgt er tevens voor dat je alle belangrijke informatie bij de hand hebt. Als extra optie kun je een insteekhoekje aan de mappen toevoegen, waarin je jouw visitekaartje kunt steken


3. Stoepborden voor de deur

Met een stoepbord voor de deur van jouw restaurant of winkel laat je niet alleen zien dat je open bent, je kunt er ook belangrijke informatie op kwijt. Denk aan acties, huisregels of een menukaart. Een stoepbord is ideaal voor het presenteren van acties omdat je de prints heel eenvoudig kunt vervangen.


4. Roll up banners; eenvoudig op te zetten

Roll up banners gebruik je bij de ingang van je kantoor of winkel, op de beurs of achter je (thuis)werkplek als presentatiewand. Het grote voordeel van roll up banners is dat je ze eenvoudig mee kunt nemen en binnen een handomdraai op kunt zetten. Wanneer je een roll up banner op een prominente plek neerzet, val je zeker op bij je klant!

Presentatiemateriaal wordt op maat gemaakt voor jouw gekozen toepassing. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen en soorten. Hierdoor kun je de look en feel van het presentatiemateriaal helemaal zelf in de hand hebben.

Welk drukwerk zet jij al in om een goede indruk achter te laten bij je klanten?