8 tips om te besparen op je nieuwe telefoon

0
8 tips om te besparen op je nieuwe telefoon
8 tips om te besparen op je nieuwe telefoon

8 tips om te besparen op je nieuwe telefoon

De aanschaf van een nieuwe smartphone kan een flinke kostenpost zijn. Gelukkig zijn er verschillende slimme manier om minder geld uit hoeven te geven. Hieronder vind je 8 tips om te besparen op je nieuwe telefoon.


Lees hier ->>> meer over smartphones op deze website…


Goedkope smartphones

Een smartphone hoeft helemaal niet duur te zijn. Online zijn er tientallen modellen die €300 of minder kosten en toch een goede kwaliteit hebben.


Koop via online veilingen

Er zijn verschillende online veilingen waar spullen worden verkocht. Bijvoorbeeld van bedrijven die failliet gaan, waardoor alle telefoons van de zaak verkocht moeten worden. Je kunt dan soms een gloednieuwe telefoon kopen voor minder van dan de helft van de winkelprijs. Mits je de hoogste bieder bent uiteraard.


Telefoon van een vriend of familielid

Er zijn veel mensen die ieder jaar een nieuwe telefoon aanschaffen en die nog een oude hebben liggen. Wellicht kan je deze telefoon gratis of voor een kleine prijs overnemen. En stel dat je een prima toestel kunt kopen van een familielid dat niet meer tevreden is met de batterijduur van het toestel of prima telefoon met een kapot scherm.

Vaak kan je voor een paar tientjes een nieuwe batterij of nieuw scherm in de telefoon zetten. En je kunt er zo weer een jaar of zelfs twee mee vooruit.


Maak gebruik van kortingscodes

Wil je toch graag een nieuwe telefoon online aanschaffen? Uiteraard hangt er aan kwaliteit een prijskaartje, maar met een kortingscode is dat prijskaartje weer net iets vriendelijker. Ga je voor de aanschaf van een nieuwe Samsung?

Kijk dan bijvoorbeeld op deze website: https://bespaardeals.nl/samsung. Je vindt hier verschillende kortingsacties en couponcodes die je vaak in de webshop kunt gebruiken. Zo krijg je – met relatief weinig moeite – een interessante korting op jouw nieuwe smartphone.


Ga voor tweedehands

Op marktplaats vind je honderden telefoons. De prijzen zijn variërend. Vaak zijn het modellen die 1,5 tot 3 jaar geleden nog zeer gewild waren. Bij het aanschaffen van een tweedehands telefoon is het aan te raden om de telefoon eerst altijd goed te controleren.

Laat de telefoon dus niet opsturen, maar ga altijd even langs bij de verkoper om te kijken of de telefoon in een goede conditie verkeerd.


Koop op Aliexpress

Wist je dat je ook telefoons kunt kopen op Aliexpress? En wist je dat daar hele goede smartphones tussen zitten? Merken als Xiami, AGM, DOGEE en Umidigi doen het in de reviews erg goed. Deze telefoons koop je al vanaf 80 euro.


Zie hier: 10 tips: energiebesparing batterij van je smartphone.


Kies een ouder model

Wanneer de nieuwste iPhone of Samsung uitkomt zijn de prijzen voor de vorige modellen vaak gelijk een stuk lager. Dat verschil kan oplopen tot honderden euro’s. Heb je een specifiek model op het oog? Dan kan het dus de moeite zijn om nog even rustig te wachten tot het nieuwste model uitkomt en de prijs zakt. Je kunt hier veel voordeel uit halen.


Ga voor een refurbished toestel

Een refurbished toestel is een toestel wat al eerder is gebruikt, alleen is deze telefoon helemaal nagelopen. Soms krijgt het toestel een nieuwe behuizing, batterij of bijvoorbeeld een nieuw scherm.

Daarna wordt de smartphone verkocht als refurbished. Het is dan niet alsof je een nieuwe telefoon koopt, maar met wat gebruikssporen. Eigenlijk koop je dus een tweedehands toestel, echter krijg je hier vaak toch een aantal maanden garantie op. 

Dit waren alle tips om te besparen op je nieuwe telefoon. Hopelijk kan je hiermee die goede deal scoren en vind je een smartphone voor een mooie prijs!


 

Geef een reactie