Bedrijven met beste naam 2019 – De top 10

0
Meest betrouwbare bedrijven 2019 - De top 10
Meest betrouwbare bedrijven 2019 - De top 10

Bedrijven met beste naam 2019 – De top 10

Bij het zakenblad Fortune hebben ze onderzocht wat volgens ons de beste en betrouwbaarste bedrijven zijn. We vinden Apple nog steeds het sterkste merk. Zie hier de top 10 en lees meer over de bedrijven.


Lees hier ->>> meer over het bedrijfsleven op deze website…


Top 10 meest betrouwbare bedrijven 2019


10. FedEx

Met een score van 6,47 is FedEx het tiende meest gerespecteerde bedrijf. De koeriers uit Memphis waren de de eersten die klanten aanboden om hun pakketten realtime te volgen.


9. JPMorgan Chase

Het in New York gevestigde JPMorgan Chase is één van de grootste banken ter wereld. De bank heeft een breed scala aan diensten zoals vermogensbeheer, investeringen, makelaardij, creditcards en beveiliging.

JPMorgan Chase werd opgericht in 2000 na de fusie van JPMorgan met Chase Manhattan. Deze gigant in financiële dienstverlening heeft naar schatting $ 2,73 biljoen aan vermogen.


8. Netflix

Netflix steeg van de 11e plaats vorig jaar de 8e plaats dit jaar met een score van 7,64. De videostreamingdienst heeft een enorme aanbod aan films en tv-shows.

Het besteedt ongeveer $ 12 miljard per jaar aan programma’s. Netflix krijgt wel te maken met zware concurrentie van Disney Plus en Apple TV Plus, die beide later dit jaar worden gelanceerd.


7. Alfabet

Alphabet is het moederbedrijf van Google, YouTube, Android en vele andere populaire technologische producten en diensten die we dagelijks gebruiken.

Ze zakten van de 3e plaats vorig jaar naar de 7e dit jaar. Misbruik van haar concurrentiepositie en het verzamelen van van privégevoelige gegevens  zorgen voor een deukje in het vertrouwen bij consumenten.


Zie hier: Nederlandse kinderen zitten weer meer achter een beeldscherm.


6. Microsoft

Sinds Satya Nadella hier de baas is gaat het weer goed met Microsoft. Hij heeft zich gericht op cloud computing en op het samenwerken met bedrijven die ook concurrenten van Microsoft zijn.

De aandelen van het bedrijf zijn meer dan verdrievoudigd onder zijn leiding, met een waarde van meer dan $ 1 biljoen.


Zie hier de Top 10 YouTube kanalen met de meeste abonnees 2022.


Top 5 Bedrijven met beste naam 2019


5. Starbucks

Starbucks begon in 1971 en is nu ’s werelds grootste koffiehuisketen met meer dan 30.000 locaties over de hele wereld. Het bedrijf controleert het productieproces door samen te werken met boeren die bonen produceren.


Zie hier de top 10 best betaalde YouTubers 2022.


4. Walt Disney

Walt Disney is explosief gegroeid onder CEO Bob Iger, één van de best betaalde CEO’s in de Verenigde Staten. Onder zijn leiding is de marktwaarde van Walt Disney met 433% gestegen.

Walt Disney bezit de beste content ter wereld en zal in november hiervoor de Disney Plus-streamingdienst op de markt brengen.


Zie hier de Top 25 best verkochte frisdrankmerken in de wereld 2022.


Top 3 Bedrijven met beste naam 2019


3. Berkshire Hathaway

Berkshire van de multimiljardair Warren Buffett, die ook veel weg gaat geven, steeg van de 4e plaats vorig jaar naar de 3e plek dit jaar.

Het is een holdingmaatschappij van verschillende merken, zoals GEICO, Dairy Queen en Duracell. Het heeft ook grote belangen in Coca Cola, Apple, Wells Fargo, American Express en United Airlines.


2. Amazon

Amazon behoudt dit jaar zijn tweede plek met een score van 8,3. Het is één van de Big Four-technologiebedrijven naast Apple, Google en Facebook.

Hoewel e-commerce de primaire activiteit van Amazon blijft, heeft het bedrijf ook een snelgroeiende cloud computing en online mediastreaming.


1. Apple

Apple blijft ’s werelds meest gerespecteerde bedrijf voor het 12e opeenvolgende jaar. Het is ook één van ’s werelds meest winstgevende bedrijven en meest waardevolle merken.

Hoewel de iPhone-verkopen blijven dalen, blijven bijvoorbeeld de verkoop van smartwatchets en andere diensten groeien. Apple is van plan om later dit jaar ook een eigen mediastreamingservice te lanceren.