, , ,

Best beoordeelde werkgever 2016 is Vodafone (top 20)

Best beoordeelde werkgever 2016 is Vodafone (top 20)

Best beoordeelde werkgever 2016

Hier onder een lijstje als je een (nieuwe) baan zoekt. Niet zeuren dat je geen werk kunt vinden, er is werk te over bij de onderstaande 20 bedrijven. We hebben bij alle twintig ook een linkje gemaakt naar de openstaande vacatures bij het betreffende bedrijf. Verder nog wat bla bla van henzelf over hoe leuk ze wel niet zijn. Het onderzoek is gedaan door Glassdoor. En zij zeggen over zichzelf dat ze ‘één van de snelst groeiende vacature- en wervingssites’ zouden zijn. Maakt allemaal niet uit, hier 20 leuke bedrijven in Nederland om voor te werken.

Best beoordeelde werkgever 2016

Bron: Glassdoor, 6 december 2016

1. Vodafone: 4,4

Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk, gedreven om voortdurend te verbeteren en geobsedeerd om elk van onze 462 miljoen klanten wereldwijd de beste ervaring te bieden.

2. NS: 4,4

Samen brengen we Nederland vooruit. Dat vergt soms geduld. We werken aan projecten, programma’s en veranderingen die pas over vijf of tien jaar hun vruchten afwerpen. Maar ook de dagelijkse business kent veel uitdagingen die een kortere oplostijd hebben.

3. Sligro Food Group: 4,3

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Sligro. Iedere medewerker voelt zich ondernemer binnen zijn eigen vakgebied en levert een belangrijke bijdrage aan het totale resultaat. Met enthousiasme en de wil om te winnen maken we er samen een succes van. Passie voor food is wat ons bindt en dat is merkbaar in onze vestigingen. We zijn niet alleen specialist op het gebied van food, maar bovenal liefhebber.

4. UMC Utrecht: 4,3

5. Deen Supermarkten: 4,3

Bij DEEN zien wij onze werknemers graag groeien en zich ontwikkelen. Wij bieden dan ook een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Mede dankzij de groei van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

6. Microsoft: 4,2

Empower every person and organization on the planet to achieve more.

Dit is onze inspiratie, de drijvende kracht achter ons werk en wat ons pusht elke dag uitdagingen aan te gaan. Natuurlijk werken we hard, maar het zijn dan ook mooie ambities die we willen waarmaken. We willen dat iedereen de vrijheid en het bereik heeft om te helpen een verschil te maken in de wereld.

7. KLM: 4,2

8. Exact: 4,2

Thirty years ago, six students launched Exact as a garage start-up. Now we’re a global company with 1,600 employees in 14 countries. We love the energy of fast-growing companies. We love the bumpy road of innovation.

9. OGD; 4,2

Hard werken vinden we vanzelfsprekend, maar daar staat tegenover dat er ook veel ruimte is om te ontladen. Elke vrijdagavond gaat op het hoofdkantoor de tap open, en door het hele jaar worden er feesten en activiteiten georganiseerd. Veel van die activiteiten hebben een link met techniek. Want OGD’ers zijn en blijven techneuten in hart en nieren.

10. Bol.com: 4,1

Bijna 6 miljoen trouwe klanten weten inmiddels hoe eenvoudig en inspirerend winkelen bij de beste winkel van Nederland en België is. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van bol.com met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen.

11. HEMA: 4,1

12. Deloitte: 4,0

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek.

13. IKEA: 4,0

Wij zijn een gevarieerde groep mensen die rechtdoorzee zijn, met beide benen op de grond staan en een passie voor woninginrichting delen. We komen van over de hele wereld maar hebben een inspirerende visie gemeen: “Het dagelijks leven verbeteren voor zoveel mogelijk mensen”.


Zie hier de top 10 HBO studies met het hoogste startsalaris 2021.


14. ASML: 4,0

At ASML we make world leading high tech lithography machines for our chip making customers. These tailor made machines can image billions of structures in a few seconds with an accuracy of a few silicon atoms.

15. PwC: 4,0

Door innovatie, kennisontwikkeling en scherpte excelleren we: we doen wat we beloven en leveren meer toegevoegde waarde dan van ons wordt verwacht.

16. PostNL: 4,0

17. KPN: 4,0

We werken en leven steeds meer in de cloud. Apparaten communiceren via het Internet of Things. Met onze smartphone hebben we de hele wereld op zak. En het mooiste is: het begint pas. Elke dag kun je het leven vrijer, leuker en makkelijker maken. Voor onze ruim vijf miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

18. DSM 4,0

Koninklijke DSM N.V. is een mondiale onderneming die vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen. Door zijn unieke competenties in Life Sciences en Materials Sciences met elkaar te verbinden bewerkstelligt DSM economische welvaart, milieuverbetering en maatschappelijke vooruitgang en creëert daarmee duurzame waarde voor al zijn stakeholders.

19. Coolblue 4,0

Coolblue groeit hard. Zo hard dat we heel veel nieuwe collega’s nodig hebben. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste bedrijven van Nederland en België te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

20. EY: 3,9

Het is onze passie om cliënten met behulp van de allerbeste teams ter wereld van uitzonderlijk waardevolle inzichten te voorzien. Dus als je bij ons komt werken, krijg je de kans om relaties op te bouwen met mensen van over de hele wereld en uit allerlei sectoren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie