, , ,

Best bezochte film Nederland 2016 is Bridget Jones’s Baby (top 20)

Best bezochte film Nederland 2016 is Bridget Jones's Baby

Best bezochte film Nederland 2016 is Bridget Jones’s Baby

We gingen in 2016 weer en masse naar de bioscoop. Ook de Nederlandse film moet aardig wat bezoekers verwelkomen. Soof 2 bijvoorbeel meer dan een half miljoen! Naar Bridiget Jones gingen ruim 1,1 miljoen mensen. Zie hier de best bezochte film Nederland 2016 en de Zie hier de best bezochte Nederlandse film van 2016.

Best bezochte film Nederland 2016 is Bridget Jones’s Baby

Over Bridget Jones’s Baby

Bron: www.bridgetjonesbaby.nl

Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in BRIDGET JONES’S BABY, het nieuwe hoofdstuk over ’s werelds favoriete singleton. Haar nieuwe love interest wordt gespeeld door Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy). In deze derde Bridget Jones-film, blijkt Bridget onverwachts in verwachting te zijn.

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan…

Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

BRIDGET JONES’S BABY is geregisseerd door Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary) en gebaseerd op het geliefde personage Bridget Jones van schrijfster Helen Fielding. Het scenario is geschreven door Helen Fielding, Emma Thompson (Sense and Sensibility, Nanny McPhee) en Dan Mazer. De film is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title Films (Bridget Jones’s Diary, Notting Hill, Love Actually) samen met Debra Hayward (Pride & Prejudice, Love Actually).

Best bezochte film Nederland 2016: Nederlandse film – De top 20

[table “” not found /]

Best bezochte film Nederland 2016 – De top 20

[table “” not found /]

Zie hier de top 25 duurste films ooit gemaakt 2021.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie