Best verdienende film van 2016 is Captain America: Civil War (top 10)

0
Best verdienende film van 2016 is Captain America: Civil War (top 10)
Best verdienende film van 2016 is Captain America: Civil War (top 10)

Best verdienende film van 2016 is Captain America: Civil War (top 10)

2016 was weer een aardig jaar voor de filmmakers. Ruim 11 miljard dollar werd er verdiend met de films in de bioscopen wereldwijd. En wie doen het wonderwel ook dit jaar weer verschrikkelijk goed?

De dames en heren van Disney. Ze staan met vijf films in de top tien hiervan vier op één, twee, drie en vier. Lees meer en kijk de trailers.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Best verdienende film van 2016: de top 10


10. Rogue One: A Star Wars Story

Budget: $200 miljoen
Opbrengst: $706 miljoen

In een tijd van conflict, vormt zich een groep van onwaarschijnlijke helden, om de plannen voor de Death Star te stelen, het ultieme massavernietigingswapen van het Keizerrijk. Deze sleutelgebeurtenis in de Star Wars tijdlijn brengt gewone mensen samen, die de keuze maken om uitzonderlijke dingen te doen, en daardoor deel worden van iets belangrijkers dan henzelf.


9. Suicide Squad

Budget: $175 miljoen
Opbrengst: $745 miljoen

De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, onder leiding van Amanda Waller, doet een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen. Ze staan bekend als Task Force X of ook wel de Suicide Squad. Ze krijgen gevaarlijke opdrachten toegewezen in ruil voor een kortere gevangenisstraf.


8. Fantastic Beasts and Where to Find Them

Budget: $180 miljoen
Opbrengst: $750 miljoen

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond.

Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.


7. Deadpool

Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter-ego in de vorm van ‘Deadpool’ aanneemt. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft.

Budget: $58 miljoen
Opbrengst: $783 miljoen


Zie hier De 10 meest interessante investeringen.


6. Batman v Superman: Dawn of Justice

Budget: $250 miljoen
Opbrengst: $873,3 miljoen

Sinds goed en kwaad ook in de VS geen heldere begrippen meer zijn, hebben superhelden iets uit te leggen. Vooral de ‘onbetrouwbare’ Superman – van een andere planeet – maar ook Batman (‘Batboef’) – een zwartkijker die tenminste nog van eigen bodem is. Wat geeft hen het recht voor god te spelen?

Kwade genius Lex Luthor buit de twijfel maximaal uit door de verwarde mannen tegen elkaar op te zetten – via Supermans moeder! Bijzonder rommelige, melodramatische spektakelfilm in digi-overdrive met bombastische muziek en louter platitudes. Zielloze extravaganza.


Zie hier de top 10 grootste Marvel-superschurken aller tijden.


5. The Secret Life of Pets

Budget: $75 miljoen
Opbrengst: $876 miljoen

Wat doen dieren in het huis als de mensen weg gaan? In deze film komen we er achter. We maken kennis met terriër Max, de slome kat Chloë, het dwergkeeshondje Gidget, mopshond Mel, de bastaard Duke, de cavia Norman en het gestoorde konijntje Snowball.


4. The Jungle Book

Budget: $175 miljoen
Opbrengst: $967 miljoen

Mensenkind Mowgli groeit op bij wolven. Als hij wordt bedreigd door tijger Shere Khan moet hij zijn huis verlaten. Hij gaat op reis met panter Bagheera en de beer Baloo.


Zie hier de top 10 beste Marvel films aller tijden volgens Rotten Tomatoes.


3. Zootopia

Budget: $150 miljoen
Opbrengst: $1.024 miljoen


2. Finding Dory

Budget: $200 miljoen
Opbrengst: $1.027 miljoen

In dit nieuwe avontuur gaat Dory met haar vrienden Nemo en Marlin weer op avontuur. Dit keer is ze op zoek naar haarzelf. Waar komt ze vandaan? Wie waren haar ouders? Wat weet ze nog en wat is ze vergeten?

https://youtu.be/r0APgPgErIM


1. Captain America: Civil War

Budget: $250 miljoen
Opbrengst: $1.153 miljoen

Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, dat probeert de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem op te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun daden.

Een regeringsorgaan wordt opgesteld om te bekijken wanneer gebruik gemaakt moet worden van de diensten van het team. De nieuwe status quo zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl ze de wereld ook moeten beschermen tegen een nieuwe en afgrijselijke vijand.


Geef een reactie