, , , , ,

Beste attractieparken in Duitsland – Top 10 met beschrijving en website

Beste attractieparken in Duitsland

Beste attractieparken in Duitsland

Ga je naar Duitsland en je zoekt vertier: ga naar één van deze attractieparken. Travelbook.de heeft beste 10 pretparken van Duistalnd op een rij gezet. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over Duitsland en hier ->>> meer over attractieparken op deze website…


Beste attractieparken in Duitsland

Beste attractieparken in Duitsland


Top 10: Beste attractieparken in Duitsland


10. Fort Fun Abenteuerland, Bestwig

‘Prachtig ingebed in een vallei, een schoon, goed onderhouden complex met veel mooie attracties voor een familie-uitje met kinderen’. Dit schrijft een bezoeker op Tripadvisor in dit themapark voor jongere bezoekers in Sauerland. Onder de attracties in Fort Fun onder andere raftbaan en een US Westerner-spoorweg.

Website: www.fortfun.de


9. Heide Park, Soltau

Zoals alle achtbanen in het Soltau-park, biedt de machtige houten achtbaan Colossos. Deze is dit jaar heropend en een een geweldige adrenalinestoot. Maar ook de jongsten krijgen waar voor hun geld in het pretpark.

Website: www.heide-park.de


8. Hansapark, Sierksdorf

Eén van de vele hoogtepunten is zeker het liefdevol ontworpen Wild West-gebied met de stad en het Indiase kamp. Het hele park is erg netjes en schoon. De eten is gevarieerd en van goede kwaliteit. Van de Bear Cave tot de Crazy Mine Roller Coaster tot de Space Scooter, het Hansapark heeft voor elk wat wils.

Website: www.hansapark.de


7. Karls Erlebnis-Dorf, Rövershagen

Niet ver van Rostock vind je het avonturendorp van Karl. Het combineert het plezier van eten en laat bijvoorbeeld zien wat je kunt doen met aardbeien. Maar zelfs in de winter wordt er veel aangeboden. De ijswereld, die elk jaar opnieuw wordt ontworpen, is een speciaal hoogtepunt.

Website: www.karls.de


6. Steinwasen-Park, Oberried

Ook heel dicht bij de natuur bevindt zich in het Zwarte Woud Steinwasenpark. Omgeven door bossen heeft het park attracties voor jong en oud.

Website: www.steinwasen-park.de


5. Legoland Deutschland, Günzburg

Het wordt hier klein: in Legoland Duitsland krijgen kleine en grote Lego-fans waar voor hun geld. Achtbanen, miniatuurwerelden en waterattracties, dit alles is ook verkrijgbaar bij de kleine Legoblokjes.

Website: www.legoland.de


4. Erlebnispark Tripsdrill, Cleebronn

Frisse lucht en ook veel entertainment is te vinden in het groene avonturenpark Tripsdrill ten noorden van Stuttgart. Het motto ‘Made with love’ is echt waar. Het hele gebied is zeer goed onderhouden. In het bijzonder moet de mooie beplanting.

Website: www.tripsdrill.de


Top 3: Beste attractieparken in Duitsland


3. Phantasialand, Brühl

De derde plaats wordt ingenomen door het pretpark Phantasialand in de buurt van Keulen. Talloze attracties en shows zorgen ervoor dat er geen verveling ontstaat. Voor kinderen zijn achtbanen, carrousels en attracties altijd een groot plezier. Pluspunten zijn bijvoorbeeld de netheid en vriendelijke bediening.

Website: www.phantasialand.de


2. Playmobil FunPark, Zirndorf

Niet alleen voor enthousiaste fans van de kleurrijke plastic figuren, biedt het Playmobil Fun Park ook veel plezier en afwisseling. Hier hebben kinderen van twee tot zes jaar veel plezier. Klimmen, spelen, zwemmen met de bekende figuren van de Playmobil-wereld.

Website: www.playmobil-funpark.de


1. Europa Park, Rust

Het Europa-Park is bekend in Duitsland en biedt volop mogelijkheden voor jong en oud, vooral op warme dagen. Het grootste Duitse pretpark is zeker één van de mooiste en meest gevarieerde. Het biedt ook vele attracties, veel shows en een grote verscheidenheid aan eten en drinken opties tegen redelijk eerlijke prijzen.

Website: www.europapark.de/nl