Beste auto’s 2021 volgens de ADAC (Duitse wegenwacht)

0
Beste auto's 2021 volgens de ADAC
Toyota Aygo

Beste auto’s 2021 volgens de ADAC

De Adac is de Allgemeine Deutsche Automobil-Club e.V. Het is de grootste autoclub van Duitsland en hebben meer dan 15 miljoen leden. Zij helpen ook vele auto’s met pech langs de weg. Zie hier de betere auto’s volgens de statistieken van de ADAC. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over auto’s op deze website.


Beste auto’s 2021 volgens de ADAC

Per categorie
Bron: ADAC


Stadsauto

Als je volgens de ADAC een echte goeie auto moet hebben kunnen we je de Toyota Aygo aanbevelen. Het is al vele jaren de auto met de minste storingen.

Kleine auto’s

Je hebt een ruime keuze in deze categorie, er zijn vele redelijke tot goede ‘pechtvrije’ modellen. Dit zijn: de Audi A1, de Citroën C3, de Fiat Punto, de Honda Jazz, de Mazda CX-3, de Mini, de Mitsubishi Space Star, de Peugeot 208, de Renault Captur en de Skoda Fabia.

Compacte klasse

Dit is natuurlijk ook een klasse die enorm populair is, er rijden vele auto’s van rond. Goede auto’s volgen de Adac? Dat zijn de Audi A3 en Q3, de Seat Leon, de VW Beetle, de Skoda Rapid, de Hyundai Tucson, de Mazda CX-5, de Mercedes A-Klasse CLA en GLA en de Mitsubishi ASX.

Middenklasse

De beste modellen in deze categorie zijn de Audi A4, A5 en Q5, BMW 3, 4 en X3, Mercedes C-Klasse, GLC en GLK en de Volvo XC60.

Hogere middenklasse

Als je echt serieus geld hebt uitgegeven aan je auto, dan kom je goed weg met de Audi A6 en de BMW 5 Serie.


Zie hier ->>> de top 10 Meest betrouwbare auto’s 2021 cf AutoExpress op deze website.