Beste bierbrouwerij van Duitsland – De Top 10

0
Beste bierbrouwerij van Duitsland - De Top 10
Beste bierbrouwerij van Duitsland - De Top 10

Beste bierbrouwerij van Duitsland – De Top 10

Bij Beerwulf hebben ze echt wel verstand van bier. Ze verkopen er miljoenen hectoliters en ze hebben heel veel klanten met verstand van van en trek in bier. Lees hier meer over lekker Duits bier op deze website…


Lees hier ->>> meer over eten en drinken en hier ->>> meer over Duitsland op deze website…


Beste bierbrouwerij van Duitsland - De Top 10
Beste bierbrouwerij van Duitsland – De Top 10

De Top 10: Beste bierbrouwerij van Duitsland


10. Hopfmeister


Marc Gallo is eigenlijk een grafisch ontwerper. Zijn carrière in de bierwereld begon met labelontwerp, maar toen vond hij ook het bier zelf erg spannend. De biersommelier van München houdt van de bergen, surfen en reizen – dat proef je in zijn bieren. En je kunt het ook zien: de Hopfmeister-labels hebben al een Red Dot Design Award gewonnen.

Website: www.hopfmeister.de


9. Landgang Brauerei


Oorspronkelijk was de naam Hopper Bräu, tegenwoordig de Landgang Brauerei, en nog steeds uitstekende bieren. Ze doen iets anders: met hun transparante brouwproces nodigen ze je uit voor een openbare proeverij. Zo laten de de nieuwe bieren door de gasten beoordelen. En dat lijkt heel goed te werken!

Website: www.landgang-brauerei.de


8. Buddelship


Buddelship-Gründer Simon Siemsglüss hat in Kanada und der UK studiert, in Deutschland und China gearbeitet und wollte seine eigene Brauerei in Hongkong gründen. Doch das war zu kompliziert, deshalb gibt es Buddelship heute in Hamburg. Zum Glück! Denn sein Bier bleibt, wie es ist: unfiltriert, frisch und lebendig – und gehört damit zu unseren Bestsellern.

Website: www.buddelship.de


7. Schoppe Bräu


Thorsten Schoppe brouwt zijn Schoppe-Bräu-bieren sinds 2001. Eén van zijn bestsellers is Vanilla Imperial Stout met de beste Madagascan-vanille.

Website: www.schoppebraeu.com


6. Welde


Meer dan 260 jaar oud is de Weldebräu-traditie. Ze is nu de verantwoordelijkheid van Hans Spielmann, eigenaar van de 8e generatie. Maar voor hem staat innovatie centraal: de gebogen fles, een rits en nu officieel een “Slow Brewery”. Want Slow is naar zijn mening de nieuwe premium.

Website: www.welde.de


De Top 5: Beste bierbrouwerij van Duitsland


5. Kehrwieder Kreativbrauerei

Kehrwieder uNN

Oliver en Julia, geboren in Hamburg, reisden de wereld rond. Maar ze keerden terug naar hun thuishaven om hun eigen brouwerij te beginnen. Je moet gewoon de niet-alcoholische bestseller Kehrwieder uNN proberen!


4. AND UNION


Een Portugees die in Zuid-Afrika woonde, komt naar Beieren om de zuiver bier te brouwen? Rui Estevez is één van de drie oprichters van AND UNION. In kleine Beierse familiebrouwerij worden hun bestsellers gemaakt volgens het motto ‘analoog bier voor een digitale wereld’.

Website: www.andunion.com


De Top 3: Beste bierbrouwerij van Duitsland


3. BRLO


BRLO was eigenlijk een idee van drie studievrienden – en vandaag? Vandaag is BRLO één van de meest populaire ambachtelijke brouwerijen in Duitsland. Op het Gleisdreieck Berlijn hebben ze een enorme BRLO BRWHOUSE gebouwd in 38 overzeese containers.

Website: www.brlo.de


2. CREW Republic

CREW Republic

Deze mannen hebben ontslag genomen om bier te brouwen! Mario en Timm leven hun droom. En hoewel het pad niet altijd gemakkelijk was en geen van beide meester-brouwmeesters is, hebben ze het gedaan. De bieren van CREW Republic zijn prijswinnaars!

Website: www.crewrepublic.de


1. Hoppebräu


Ambachtelijk bier brengen aan de mensen op het Beierse platteland… Dat is niet eenvoudig – maar Markus, de oprichter van Hoppebräu, heeft het gered. Met zijn passie en natuurlijk zijn fantastische bieren!

Website: www.hoppebraeu.de


Zie hier de top 10 beste Belgische biertjes van 2021.