Beste elektrische auto’s 2018 – De Top 10

0
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace

Beste elektrische auto’s 2018 – De Top 10

Het lijkt wel net na de 19e eeuw toen de eerste auto’s ten tonele verschenen. Verschillende en zeer uiteenlopende type automobielen kwamen op de markt. Zo lijkt het nu ook wel een beetje te zijn met de elektrische auto’s.

Het is daarom wel een beetje appels met peren vergelijken, maar deze informatie is bijeen gesprokkeld autocar.uk. Naar onze mening geeft deze lijst een prachtig tijdsbeeld van techniek die nog in de kinderschoenen staat en waarvan de vraag is of het een blijvertje zal zijn.


Lees hier->>> meer grappige en interessante artikelen over auto’s op deze website…


Beste elektrische auto’s 2018 – De Top 10


10. Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf
Volkswagen e-Golf

Volgens Autozine: “De Volkswagen e-Golf hinkt op twee gedachten. Aan de ene kant wil de e-Golf een heel gewone auto zijn, zonder futuristisch uiterlijk en zonder poespas. In dat opzicht is de e-Golf zonder meer geslaagd; wie anoniem elektrisch wil rijden, hoeft niet verder te kijken dan de e-Golf. Tegelijkertijd wil Volkswagen vernieuwen en daarin slaagt de e-Golf helaas niet.”


Zie hier de Top 10 elektrische auto’s met de grootste actieradius 2023.


9. Tesla Model 3

Tesla Model 3
Tesla Model 3

Volgens Autoweek: “De Model 3 is fantastisch, maar de toekomst komt eraan. Tesla moet daar klaar voor zijn.”


Zie hier de Top 10 beste gebruikte elektrische auto’s 2022.


8. Tesla Model S

Tesla Model S
Tesla Model S

Volgens de ANWB: “De Tesla Model S is een uiterst comfortabele reisauto die gehakt maakt van de meeste vooroordelen die over elektrische mobiliteit de ronde doen.”


Zie hier de top 10 meest waardevaste elektrische auto’s 2022.


7. Renault Zoe

Renault Zoe
Renault Zoe

Volgens Rijtesten: “Zes jaar na introductie heeft de Zoe nog steeds bestaansrecht en ontpopt de Renault zich als een zeer bruikbare elektrische wagen. Met een segment dat eigenlijk nog steeds aan het begin staat van iets heel groots, mag Renault trots zijn op een Zoe die al jaren meegaat en nog steeds unieke aspecten biedt.”


6. Renault Twizy

Renault Twizzy
Renault Twizzy

Volgens Nederland elektrisch: “De Twizy is wel en geen auto. Wel als men de versie pakt die 75 kilometer kan halen. Maar niet als men de 45 kilometer per uur snelle Twizy koopt. Want dan is een (bromfiets) rijbewijs AM al voldoende. Verder oogt hij ook niet bepaald als een volwaardig automobiel. Meer eigenlijk als een overdekte scooter. Hij doet in dat opzicht denken aan de BMW C1, een motorfiets met een gebogen dak en een zitplaats met veiligheidsriemen.”


5. Nissan Leaf

Nissan Leaf
Nissan Leaf

Volgens het AD: “De Nissan Leaf is geen buitenbeentje meer. Hij rijdt pittiger dan voorheen en komt nu verder, maar nog niet zo ver als sommige concurrenten. Zijn goede veercomfort en ruime interieur maken hem tot een prima, elektrische gezinsauto.”


4. Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace

Volgens Zer Auto: “Los gezien van alle bijtellingsnonsens is de Jaguar I-Pace vooral een zeer volwassen, goed doordachte, leuk rijdende en praktische elektrische crossover met een hoog afwerkingsniveau.”


Zie hier de Top 10 duurste landen om een elektrische auto te kopen 2022 (en de goedkoopste).


3. Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric
Hyundai Kona Electric

Volgens Autozine: “Omdat Hyundai het beste van alles wil bieden, is de prijs logischerwijs hoog. Voor particulieren is de meerprijs van de elektrische Kona daarom nauwelijks terug te verdienen en alleen echte idealisten zullen voor de Kona Electric kiezen (of wachten op de versie met kleinere accu). Voor zakelijke rijders is alleen de bijtelling van belang en die is zo laag, dat de Kona Electric voor hen dé ideale auto is.”


Zie hier de Top 10 populairste automodellen in België in 2022.


2. Hyundai Ionic Electric

Hyundai Ionic Electric
Hyundai Ionic Electric

Volgens Autofans: “Een grotere actieradius dan de vorige generatie elektrische voertuigen is een stap in de goeie richting. En het rijgedrag van deze Ioniq is ook aangenaam te noemen. Maar als we toch mogen kiezen, dan toch maar de Ioniq Hybrid, al is het maar omdat je dan niet elke 200 km hoeft te knoeien met laadkabels.”


1. BMW i3

BMW i3
BMW i3

Volgens Autokopen: “De BMW i3 is en blijft de leukst rijdende elektrische auto, de i3s rijdt nog subtiel sportiever. Van het extra vermogen merk je in de praktijk eigenlijk niets, het meerverbruik ten opzichte van de ‘normale’ i3 is aanwezig maar verwaarloosbaar.”


Wij stellen een bijdrage voor ons werk zeer op prijs als blijk van waardering van uw kant en voor ons om er nog harder aan te werken!

Bedrag


Geef een reactie