, , ,

Beste en simpelste merk ter wereld met de beste service is Netflix – Top 10

Beste en simpelste merk ter wereld met de beste service is Netflix – Top 10

Consumenten hebben een voorkeur voor een eenvoudige, transparante en intuïtieve gebruikerservaring. We vertrouwen die merken nog eens extra als ze goed communiceren. Siegel + Gale ondervroeg meer dan 15.000 mensen in negen landen om producten, diensten of communicatie te beoordelen. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over het bedrijfsleven op deze website…


Top 10 Beste en simpelste merk ter wereld met de beste service is Netflix


10. Metro

Subway heeft wereldwijd meer dan 42.000 vestigingen. De deelnemers aan de enquête prijzen Subway om zijn op maat gemaakte sandwiches, duidelijke menu’s en snelle service.


9. Uniqlo

Dit Japanse modemerk bloeit. Uniqlo is  probeert continu de kwaliteit te verbeteren, en de levensuur te verlengen. Uniqlo heeft meer dan 1.300 winkels over de hele wereld.


8. Spotify

Spotify heeft ongelofelijk veel last van de concurrentie van Apple Music.  De Zweedse muziekstreamingservice blijft bezig met het bieden van een geweldige gebruikerservaring. In de muziekbibliotheek vinden we meer dan 50 miljoen nummers.


7. Trivago

Net als Spotify is het Duitse online boekingsplatform een ​​nieuwkomer in de wereldwijde top 10. Het zoeken, vergelijken en boeken van hotels kan stressvol zijn. Trivago haalt de stress weg doordat je makkelijk kan zoeken in meer dan een miljoen hotels.  Dit zodat je het meest geschikte hotel tegen de beste prijs  kan vinden. De service is beschikbaar in 33 verschillende talen.


6. McDonald’s

McDonald’s is synoniem voor eenvoud, gemak en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft zijn drive-through sneller gemaakt dan ooit tevoren. Hiermee kunnen klanten ook vooraf bestellen via smartphone of via een digitale kiosk.


Top 5 Beste en simpelste merk ter wereld met de beste service is Netflix


5. Carrefour

De grootste Franse boodschappenwinkel heeft meer dan 12.000 winkels en bijna 400.000 werknemers. Deze retailgigant laat shoppers alles onder één dak kopen.


4. Lidl

Lidl heeft inmiddels meer dan 10.000 winkels in Europa en de Verenigde Staten. Consumenten prijzen Lidl voor het betaalbare prijzen, vriendelijke klantenservice en duidelijke communicatie.


Zie hier een overzicht van het aantal Netflix abonnees sinds 2008.


Top 3 Beste en simpelste merk ter wereld met de beste service is Netflix


3. Google

Elk Google-product is ontworpen om eenvoudig, toegankelijk en intuïtief te zijn. Het open-source Android-platform heeft ook bijgedragen aan het brengen van smartphones naar de massa.


2. ALDI

ALDI is de grootste concurrent van Lidl en ze is ook eigenaar van Trader Joe in de VS.  Deelnemers aan de enquête roemen onder andere eersteklas klantenservice en hoogwaardige producten.


1. Netflix

Netflix is ​​het beste en simpelste merk ter wereld. Gebruikers kunnen eenvoudig zoeken en deze zien zonder direct alles te hoeven streamen. Wanneer je op reis bent, kunt je de inhoud downloaden voor offline weergave onderweg. Netflix heeft ook een uitgebreide bibliotheek met exclusieve films en tv-programma’s.


Wij stellen een bijdrage voor ons werk zeer op prijs als blijk van waardering van uw kant en voor ons om er nog harder aan te werken!

ValutaBedrag


Zie hier de top 10 populairste streamingsdiensten 2022.