Beste torrensites 2022 – De top tien van dit moment

Beste torrensites 2022
Beste torrensites 2022

Beste torrensites 2022

Of een torrentsite volgende week nog in de lucht is, is maar de vraag. Er wordt door velen gejaagd op de aanbieders en soms zijn ook de gebruikers de klos. Het gebruik van een goede VPN verbinding is dan ook zeer aan te raden. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over internet op deze website


Top 10 – Beste torrensites 2022


10. Zooqle

Alexa Rank: 6.907

Zooqle beschikt over meer dan vijf miljoen geverifieerde torrents. Ze keren na een jaar afwezigheid terugin de top 10.

Website: www.zooqle.com


9. TorrentGalaxy

Alexa Rank: 5.734

TorrentGalaxy is een relatief nieuwe torrent-site, die iets meer dan twee jaar geleden is gelanceerd. De site heeft een speciale groep uploaders en een actieve community.


7. LimeTorrents

Alexa Rank: 2.769

LimeTorrents bestaat al meer dan een decennium. Net als veel andere vermeldingen in deze lijst, is er wel een blokkade door ISP’s in verschillende landen over de hele wereld. De site verdween vorig jaar dan ook uit de topposities van verschillende zoekmachines.

Website: www.limetorrents.buzz


8. EZTV.re

Alexa Rank: 5.681

EZTV.re is een controversiƫle distributiegroep voor tv-torrents die het merk EZTV heeft gekaapt van de oorspronkelijke groep, die kort daarna gedwongen werd te sluiten. De groep kopieert vaak releases van andere tv-torrent-groepen. De site is een paar maanden geleden overgeschakeld naar een nieuw domein en opereert momenteel vanuit EZTV.re.


6. FitGirl Repacks

Alexa Rank: 2.342

FitGirl Repacks is zeker geen traditionele torrent-site. Het is de thuisbasis voor gekraakte versies van populaire games. Ze publiceren ook torrents op andere sites.


Top 5 – Beste torrensites 2021


Zie hier ->>> een andere lijst met geweldige torrent-sites


5. RARBG

Alexa Rank: 826

RARBG is het afgelopen jaar stabiel gebleven. De site opereert vanuit verschillende domeinnamen, maar alleen degene met het meeste verkeer is in deze lijst opgenomen. RARBG is opgericht in 2008 en is gespecialiseerd in videos van hoge kwaliteit.


4. NYAA.si

Alexa Rank: 824

NYAA.si is een populaire opvolger van de anime-torrentsite NYAA. Hoewel er hevige concurrentie is van alternatieve piratenstreamingsites, blijft het torrent-portaal het goed doen en stijgt het een positie in vergelijking met vorig jaar.


Top 3 – Beste torrensites 2022


3. 1337x

Alexa Rank: 394

In tegenstelling tot sommige andere sites heeft 1337x een loyale groep uploaders die dagelijks nieuwe inhoud leveren. 1337x biedt een breed scala aan torrents en heeft ook een officieel forum dat vorig jaar is gelanceerd.


2. YTS.mx

Alexa Rank: 376

YTS.mx is de onofficiƫle opvolger van de ter ziele gegane YTS- of YIFY-groep, die een paar jaar geleden stopte. Ze zijn het afgelopen jaar het doelwit geweest van verschillende rechtszaken in de VS, die tot nogal wat controverse hebben geleid. De operator tekende een toestemmingsvonnis en stemde ermee in om gebruikersgegevens over te dragen. Als gevolg hiervan ontvingen verschillende YTS-gebruikers schikkingsverzoeken of werden ze vervolgd.


1. The Pirate Bay

Alexa Rank: 299

Na meer dan 17 jaar draait The Pirate Bay nog steed. Ondanks meer dan een maand downtime begin 2020, heeft de site het grootste deel van zijn publiek vast weten te houden.


Zie hier de top 10 veiligste browsers 2022 (alles voor privacy!)