Canada het beste land volgens de Millennials

0
Canada het beste land volgens de Millennials
Canada het beste land volgens de Millennials

Canada het beste land volgens de Millennials

De Millennials, de generatie Y, de Net Generation, Generation Next of de Echo Boomers zijn de mannen en vrouwen die het voor het zeggen hebben.

En zij hebben Canada benoemd tot het beste land van de wereld. Maak plaats, maak voort en maak kennis met deze generatie.


Lees hier ->>> meer over werk op deze website


Canada het beste land volgens de Millennials

De Millenials, geboren tussen 1980 2n het jaar 2000, zijn onder andere onderzocht door Tammy Erickson, de schrijfster van What’s Next, Gen X.

Zij bekeek de verschillen zijn tussen generatie-Y-professionals in acht verschillende landen: Brazilië, Rusland, India, China, Duitsland, Engeland, Saudi-Arabië en de Verenigde Staten. Eén van de opvallendste zaken in haar onderzoek is het verschil in het streven naar geld verdienen.

Bij generatie-Y-professionals in de BRIC-landen (Brazilië, Rusland en India, China) staat geld verdienen met stip op de eerste plaats. Bij generatie-Y-professionals uit Europa en de VS ligt is dat anders: het werk moet uitdagend en belangrijk zijn en het salaris marktconform.

Het onderzoek waar wij het hier over hebben is gedaan 16.200 jongeren waarbij zestig landen werden be(-voor)oordeeld. En dat lijkt ook aardig te kloppen met de beelden die wij hebben.

Mooie dames en heren vind je inderdaad in Brazilië toch? Het leven in Canada is inderdaad toppie-joppie weten wij uit ervaring. Mocht je het plan hebben om Nederland te verlaten, ga naar Canada. Zoek dan wel een plekje uit waar het niet al te koud is, want er zijn grote delen waar jaarlijks de 15 graden niet eens worden gehaald.

Wat wij minder zien zitten is om eens flink carrière te maken in China. Natuurlijk staat ons hele kantoor vol met gadgets van Ali Baba, maar om er nou zelf een fabriekje op te zetten en daar geld te gaan verdienen? Daarvoor lijkt ons de culturele kloof wel erg diep.


Beste landen

1. Canada

2. Duitsland

3. Verenigd Koninkrijk

4. Japan

5. Verenigde Staten


Zie hier de Top 10 grootste aandelenbeurzen ter wereld 2022.


Beste land om in te leven?

1. Australië

2. Canada

3. Italië

4. Nieuw Zeeland

5. Zweden

6. Nederland!!!


Zie hier de Top 10 beste landen voor thuiswerkers 2022.


Beste land om te daten?

1. Brazilië

2. Italië

3. Spanje

4. Australië

5. Nieuw Zeeland


Zie hier de Top 25 grootste steden van Canada.


In welk land kan je het beste carrière maken?

1. China

2. Duitsland

3. Verenigde Staten

4. Verenigd Koninkrijk

5. Canada


Geef een reactie