Coronacomplotdenkers weten het zeker: WO III is losgebarsten

0
Coronacomplotdenkers weten het zeker: WO III is losgebarsten
Coronacomplotdenkers weten het zeker: WO III is losgebarsten

Coronacomplotdenkers weten het zeker: WO III is losgebarsten

Een complot is een geheime samenwerking om een persoon of groep te beschadigen. Wie zo’n afspraak achter corona vermoedt lachen we uit: ‘Jij wappie!’ Toch, een geslaagde samenzwering ontdek je pas achteraf.

Nadat het leed al geleden is. Of je herkent hem helemaal niet. Dat zijn de allerbeste. Opdat we achteraf niet hoeven zeggen ‘Wir haben es nicht gewusst’ zetten we hier de mooiste alternatieve COVID-19 verklaringen op een rij.

Tekst: Paul van Schaik


1. De biologische wereldoorlog

Wie spannen er samen?
De Chinezen tegen de rest

Wat is er aan de hand?
COVID-19 is door China de wereld ingestuurd om tegenstanders economisch uit te roeien. En als het coronavirus straks is uitgeraasd, bij wie kloppen ondernemingen dan aan voor een lening? Precies. Zo wordt het vrije westen geknecht door de winnaar van de Derde Wereldoorlog: China.

Vertel meer…
Het virus komt uit China. Of het nu ontworpen is in een laboratorium, via een vleermuis, of wat ook… Uit China. Daar is iedereen het over eens. Daar is COVID-19 binnen een maand bedwongen. De baas van het land riep: ‘In je huis!’ En iedereen gehoorzaamde. Dat voedt de theorie dat China op dit moment een biologische oorlog voert. China wil de grootste economische macht worden. Het virus rekent nu af met tegenstribbelende naties.

Kan dit waar zijn?
Een biologische oorlog van deze schaal is nog nooit voorgekomen. Geen land durft dat aan omdat het eigen volk ook gevaar loopt. Maar goed, de Chinese onderdanen zijn gewend om orders van de regering blind op te volgen. Het voordeel van een virus-oorlog? Het kost haast niets en je tegenstander komt je bij de wederopbouw zelfs om hulp vragen. Speel jij de barmhartige Samurai-taan. Met andere woorden: De Derde Wereld oorlog is uitgebroken.


2. Het grote monopolie spel

Wie spannen samen?
Een groep van tweeduizend miljardairs

Wat is er aan de hand?
De pandemie wordt van hoger hand geregisseerd. Zij gaan de wereld opnieuw organiseren, over de hoofden van de bevolking.

Vertel meer…
In een presentatie uit zijn laptop legt Tim Gielen de geldstromen bloot die naar de macht leiden. Zijn video Monopolie wordt een dag later van YouTube verwijderd. Mede daardoor is Gielen nu de held van alle wappies.

Zijn onderzoek wijst naar een internationale groep van miljardairs die alle multinationals besturen. Van de levensmiddelen industrie, de mijnbouw, de agrarische sector tot en met de farmacie en digi-tech. Coca Cola en Pepsi beconcurreren elkaar helemaal niet, net als Apple en Microsoft dat niet doen: al die bedrijven zijn eigendom van dezelfde miljardairs.
Hier is sprake van een wereldwijd monopolie.

Een club van tweeduizend aandeelhouders die via investeringsmaatschappijen als BlackRock inc en The Vanguardgroup draait overal aan de knoppen. Corona wordt door deze elite opgepompt om de massa bang, ziek en arm te maken. Daar gebruiken ze de media voor. Dat kan, want ook alle mediabedrijven hebben ze in handen. De pandemie is een generale oefening voor een nieuwe bestuursvorm van multinationals en regeringen.

Kan dit waar zijn?
Gielen beweert dat ook de media in handen van de machthebbers zijn. Die zouden alle informatie censureren die hun plannen niet dienen. Als dat waar is, hoe kan zijn theorie hier dan hier staan?


Zie hier de Top 10 sterkste valuta’s ter wereld 2023.


3. De terugkeer van de Annunaki

Wie spannen samen?
Buitenaardse wezens tegen de mensheid

Wat is er aan de hand?
De pandemie komt bij de Annunaki vandaan. Daar kondigen ze hun terugkomst mee aan.

Vertel meer…
Volgens aanhangers van de Annunaki theorie is de mens niet geschapen door God, en ook de evolutietheorie schiet te kort. Er zijn veel te veel missing links. Veel waarschijnlijker is de mens een door deze buitenaardse reuzen genetisch gemanipuleerde apensoort. We zijn geschapen als slaven om goud te delven. En ze komen terug!

Dit scenario komt bij de archeoloog Zecharia Sitchin vandaan. Hij vertaalde kleitabletten van de Soemeriërs. Die leefden vijfduizend jaar geleden in het gebied dat nu Irak heet. Sitchin verwisselde het woord ‘goden’ in hun geschriften voor ‘buitenaardsen’ en was klaar, dacht hij.

Kan dit waar zijn?
De theorie krijgt bijval van bestseller auteur Erich von Däniken. Met zijn boek ‘Waren de goden kosmonauten?’ weet hij vanaf 1968 miljoenen mensen te boeien. Tegenwoordig gaat de (internet)zender Gaia helemaal los met documentaires over buitenaardse bezoeken aan onze planeet.


4. Big Business is watching you

Wie spannen samen?
Multinationals en geheime diensten

Wat is er aan de hand?
Acteur Russell Brand zegt net als Gielen (zie 2) dat een paar bedrijven de wereld besturen. Hij noemt dat, heel slim, geen complot, maar dat doen wel meer complotdenkers. Hij noemt het een ordinair verdienmodel.

Vertel meer…
In zijn podcasts en vlogs ontrafelt comedian Brand het grote complot. Hij weet miljoenen volgers aan zich te binden. Die schenkt hij een cynische inkijk in het hol van de leeuw: Davos.

Daar in Zwitserland komen de superrijken jaarlijks samen om te beslissen over de toekomst van de wereld. Brand lacht ze uit. Zo is het plan van het World Economic Forum (WEF) om de massa nog voor 2030 bezitsloos te maken, in ruil voor geluk.

Met het inleveren van onze vrijheden om corona te bedwingen, zijn we in een fuik terecht gekomen waarin de industrie en de overheid samenspannen om ons alles af te nemen. Eerst onze privacy, daarna ons bezit.

Kan dit waar zijn?
Als je de razendsnelle redenering van Russel Brand kunt volgen en geloven is het waar.


Zie hier de top 165 meest democratische landen 2021 en de minst.


5. Het 5G-netwerk

Wie spannen samen?
Een wereldwijde cult onder leiding van reptielwezens

Wat is er aan de hand?
Corona is een hoax, zegt David Icke, het is een afleidingsmanoeuvre om het 5G-netwerk uit te rollen.

Vertel meer…
Een van de meest invloedrijke complotdenkers, de Brit David Icke, werd aan het begin van de pandemie monddood gemaakt op social media omdat hij vertelde dat corona geen virus is, maar een dekmantel om het 5G-netwerk in versneld tempo uit te rollen.

Nu demonstreren verboden is, maakt niemand bezwaar tegen het plaatsen van die masten, waarschuwt Icke. Terwijl de effecten van de straling op de mens nauwelijks zijn onderzocht.

Icke schreef wel acht boeken over de nieuwe wereldorde, waarin een wereldwijde cult de massa domineert. Deze groep wordt aangestuurd door reptielwezens. Die oefenen een technocratische dictatuur uit, naar voorbeeld van de film The Hunger Games.

De superrijken houden er satanistische praktijken op na. Ze zijn verslaafd aan adrenochroom, een opwekkende en verjongende stof, die vrijkomt in het bloed van kinderen in doodsangst. Ongezien worden volgens Icke wereldwijd duizenden kinderen ontvoerd, gemarteld en gedood.

Kan dit waar zijn?
Nee natuurlijk niet! Om de doodeenvoudige reden dat de regeringen zelf ook machteloos staan. Zij worden aangestuurd door de elite (zie 2), die staat weer machteloos tegenover de buitenaardse reptielwezens (zie 3) die hen besturen, toch..?


6. Ze pakken onze vrijheid af

Wie spannen samen?
Ze

Wat is er aan de hand?
Niet corona, maar de media is het virus.

Vertel meer…
De tv-persoonlijkheid Robert Jensen werpt zich op als vrijheidsstrijder van het Nederlandse volk. Om de dag loert hij in zijn internetshow met haviksogen naar de macht. Er is een complot gesmeed tussen de regering en de media.

Ze voeren gezamenlijk uit wat de WHO hen opdraagt. Dat ‘gezondheidsinstituut’ wordt gerund door de farmacie, het is eigendom van Bill Gates.

Jensen laat geen tabel onbenut om aan te tonen dat de overheid de feiten en cijfers verdraait om de ernst van corona te overdrijven.

Mondkapjes zijn muilkorven, het hardhandige optreden van politie bij demonstraties bewijst dat de macht bang is voor een opstand. Hij roept daarom op tot een Jensen-revolutie. Stop met het opvolgen van de corona-maatregelen!

Kan dit waar zijn?
Op het eerste vakje van zijn website staat ‘De Jensen show’, op het tweede ‘Steun Jensen’ en op het derde ‘Jensen shop’. Daar kun je truien en t-shirts kopen met de opdruk ‘Mondkapjes zijn schadelijk’, ‘Vrijheid’ en ‘Media = Virus’. Dat zegt alles.


7. De Zwarte Paus is de geheime machthebber

Wie spannen samen?
Wie niet kun je beter vragen

Wat is er aan de hand?
De duivel is aan de winnende hand, hij is voornemens de bevolking terug te brengen naar 144.000.

Ja hoor! Maar vertel….
Een uiterst geheime liga onder aanvoering van de Zwarte Paus verspreidt corona om de mensheid uit te roeien. In de schaduw van Paus Fransiscus opereert Adolfo Nicolás. Hij is de werkelijke baas over de wereld.

Hij fluistert zijn opdrachten in het oor van Paus Fransiscus. De Zwarte paus is geen dienaar van God, maar van zijn aartsrivaal: Lucifer. Een wereldwijd leger van Jezuïeten is geïnfiltreerd in de hogere maatschappelijke regionen.

Tegenstanders worden gemarteld of begraven in de zwartste aarde. De Jezuïeten, het genootschap de Illuminatie en bankiersfamilie Rothschild vormen een gezamenlijke macht.

Dit angstbeeld verspreidt de evangelisch gezinde complotauteur Robin de Ruiter. Hij beroept zich op Openbaring 6:12-17 uit de bijbel. De nieuwe wereldorde gaat de bevolking op aarde terugbrengen naar 144.000 uitverkorenen. Er staan ons dus nog heel wat corona epidemieën te wachten.

Kan dit waar zijn?
Tot nu toe de meest waarschijnlijke, vanwege dat met die zwarte Paus.


8. De pandemie verbergt het faillissement van de Verenigde Staten

Wie spannen samen?
Amerika en de banken

Wat is er aan de hand?
Het drukken van extra geld om staatsschulden in te perken is een tijdbom die een dezer dagen tot ontploffing komt. Om dat te verbergen wijzen de banken straks naar corona.

Vertel meer…
Ons economisch systeem is failliet. Dat stelt publicist en ondernemer Willem Middelkoop. Zijn waarschuwing is steeds dezelfde: Amerika blijft maar dollarbiljetten persen om het begrotingstekort te dichten.

De crisis die hierdoor wordt veroorzaakt kent geen gelijke.
Volgens Middelkoop worden aandelen verhandeld voor veel hogere bedragen dan ze waard zijn. ‘De aandelenkoersen blijven stijgen, terwijl de economie verslechtert. Het zijn zeer abnormale tijden.’

The Great Depression, de crisis van de jaren dertig in de twintigste eeuw, is een dipje vergeleken bij wat ons te wachten staat. Tenzij de centrale bank ingrijpt.

Bij dat voornemen komt de pandemie nu plotseling wel heel goed uit. Zo hoeven ze niet toe te geven dat het bijdrukken van geld de boosdoener is.

Maar wat is nu het complot? Volgens Middelkoop vertellen de autoriteiten niet eerlijk wat ze van plan zijn. Ze gebruiken COVID-19 als zondebok voor een Big Reset.

Kan dit waar zijn?
Dat er een nieuw geldsysteem komt lijkt onafwendbaar. Kijk alleen al naar de digitale valuta zoals Bitcoin. De verwachting is dat na corona deze munt zal gaan stijgen. Of dalen.


9. Het grote geheim van Schwab

Wie spannen samen?
De elite, de industrie en de regeringen

Wat is er aan de hand?
De boosdoener in deze theorie is de Duitse econoom Klaus Schwab met zijn WEF. Hij speelt in vele complottheorieën de hoofdrol. Het grote verschil met de andere theorieën is dat hij in dit complot niet de slechterik is, maar juist een superheld die onze wereld redt van de klimaatcrisis.

Vertel meer…
Deze theorie gaat ervan uit dat de problemen op planeet aarde veel groter zijn dan we denken. Er dreigt een giga-catastrofe en Schwab mag het oplossen.

Niet alleen is de volledige olievoorraad in 2030 uitgeput, de helft van de wereld staat dan onder water door de opwarming van de aarde. Terwijl binnen een jaar van nu ons economisch systeem is ingestort. Ga d’r maar aan staan.

Super-Schwab heeft twee opties:
1. Hij verklapt zijn geheim eerlijk aan alle zeven miljard mensen in de hoop dat ze uit eigen beweging verhuizen, elektrisch gaan rijden en zoveel mogelijk gaan thuiswerken. Of:
2. Hij regelt de shit. Hij brengt de invloedrijke politici en CEO’s uit het bedrijfsleven samen op zijn conferentie in Davos. Hij overhandigt hen daar zijn boek “COVID-19: The Great Reset”, met daarin het plan van aanpak en stelt een deadline. Het jaar 2030.

Kan dit waar zijn?
Er liggen talloze studies die voorspellen dat de aarde opwarmt en de ijskappen smelten. Over het tempo verschillen de wetenschappers van mening.

Net als over de datum waarop de olie op is. Maar al zitten ze er vijf jaar naast, dan is het nog steeds hoog tijd om in te grijpen. In deze theorie is de vraag meer: Komt Super Schwab op tijd?


10. De wereldbevolking is onder hypnose gebracht

Wie spannen samen?
Farmaceuten, regering en media

Wat is er aan de hand?
De media hebben de massa gehypnotiseerd met angstbeelden over corona. In dit complot brengt de wereldwijde pers misleidende berichten naar buiten om zo Big Farma aan een extra zakcentje te helpen.

Vertel meer…
De experts in de alternatieve online media zetten vraagtekens bij de maatregelen tegen COVID-19. Artsen, professoren, politici en Maurice de Hond dragen hier de ‘werkelijke’ feiten aan over de omvang van corona.

Die verhoudt zich als een muis tot de olifant die over de reguliere kanalen stampt.

De Blue Tiger Studio, Blcknx, Café Weltschmerz en De Nieuwe Wereld, strijden voor het vrije geluid, voor onze vrijheid van meningsuiting.

De pandemie wordt door de WHO opgepompt en die informatie verspreidt zich als een virus over de wereld. Zo is de massa gehypnotiseerd als Mowgli door de slang Kaa.

Miljarden verkeren in doodsangst en doen alles wat de regering zegt. Intussen voeren de banken en de industrie een reset door.

Kan dit waar zijn?
De vier genoemde programma’s zenden al een jaar lang hun programma’s uit. Dus met de vrijheid van hun mening zit het wel snor.

Ook van de verkiezingen, de basis van onze democratie, deden ze zelf uitgebreid verslag. Daar zoomden zij in op de verwijderde campagnevideo van politicus Van Haga. Maar aan de democratie is verder niet getornd.


Kader

De waarheid lees je in romans
In de roman Mijn strijd 1½ komen alle relevante complottheorieën aan bod. Ze worden onderzocht door een Eindhovense restauranthouder die zijn zaak door de corona-maatregelen moet sluiten. Op zoek naar achterliggende motieven van de regering kruipt hij in de huid van het kwaad.

Mijn strijd 1½ ; Memoires van een überwappie verscheen op 11 april 2021 en kan worden gedownload via website: www.solomonsoul.com.