, , ,

Cursus meisjes versieren met video

Cursus meisjes versieren met video

Cursus meisjes versieren met video

Jongens versieren meisjes. Andersom gebeurt haast nooit. Die rolverdeling is ooit zo afgesproken toen de mensen nog in grotten woonden. Daarna is dat niet meer veranderd. Dat is jammer voor jongens want tot op de dag van vandaag zijn zij de pineut: zij moeten de eerste stap zetten. Maar als je bedenkt dat meiden net zo graag willen als jongens hoeft het helemaal niet eng te zijn, vertelt Jan Heemskerk. Hij is voormalig hoofdredacteur bij een mannenblad dat alles biedt wat mannen boeit. Dat blijken trouwens vooral mooie vrouwen te zijn met heel weinig kleren aan. En auto’s.

Cursus meisjes versieren met video

Cursus meisjes versieren met video

Cursus meisjes versieren met video

Meisjes versieren
Je denkt misschien dat de hoofdredacteur van zo’n mannenblad voortdurend wordt omringd door de meest oogverblindende dames. En weet je wat: dat is ook zo. Jan ziet er honderden per jaar. Wat hem nog het meest aan deze meiden opvalt is dat ze ontzettend ijdel zijn. Ze willen maar wat graag sexy op de foto in zijn blad. “Zo graag zelfs dat als hun vriend zegt dat hij het niet leuk vindt dat ze het toch doen. Heel wat verkeringen zijn daardoor uitgegaan. €En wat Jan ook vreemd vindt: ze zijn onzeker over hun uiterlijk.

Bloedje mooie meiden

Allemaal. Ook de topmodellen. Juist die. Ik heb bloedje mooie meiden meegemaakt die de hele dag zitten te zaniken over een putje in hun dij. Eén putje. Ik denk wel eens: hoe mooier, hoe ijdeler. De behoefte aan aandacht is bij deze meiden extreem te noemen, maar volgens Jan bestaat die bij alle meisjes. Ze willen graag mooi gevonden worden. Dat heeft een diepgewortelde geschiedenis die terug voert naar de oertijd. Toen is afgesproken dat de man op de vrouw afstapt en niet andersom. En als een vrouw er leuk uitziet, is de kans groter dat ze mannen aantrekt. Die rolverdeling bij het versieren is altijd zo gebleven, gelooft Heemskerk. De jongen versiert het meisje. Liefst een mooi meisje. En als hij veel meisjes kan versieren vindt iedereen hem stoer.

Wordt vervolgd

En bekijk het filmpje van de versieracademie

http://youtu.be/uu40NW60-lE

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie