De 5 duurste voetbalshirts in de Engelse Premier League

0
De 5 duurste voetbalshirts in de Engelse Premier League
De 5 duurste voetbalshirts in de Engelse Premier League

De 5 duurste voetbalshirts in de Engelse Premier League

De Premier League van Engeland is volgens de UEFA coefficiëntenlijst de sterkste competitie in het Europese voetbal. Er gaat dan ook obsceen veel geld om in de Engelse competitie.

Dit vertaalt zich ook door in de prijzen van de shirts van de Premier League clubs. Dit zijn de 5 duurste shirts in het seizoen 2022/2023. Het gaat hier om de standaardprijzen bij de fanshops.


Lees hier ->>> meer over voetbal op deze website…


5: West Ham United – 97 euro

Een verrassende naam in de top 5 die de rijkere en succesvollere clubs Manchester City en Chelsea achter zich weet te laten is West Ham United. ‘The Hammers’ rekenen standaard rond de 97 euro voor een shirt.

De club is een stabiele middenmoter en kan het geld goed gebruiken om de aanval op de top te openen. Dit zijn nog de goedkope voetbalshirts in de lijst, de rest stijgt boven de 100 euro uit.


3=: Manchester United – 114 euro

De eerste ‘traditionele’ topclub in de lijst is Manchester United. ‘The Red Devils’ is wereldwijd een van de populairste team en met vele sterspelers zoals Cristiano Ronaldo blijft het shirt van de club ongekend populair.

De club rekent er ongeveer 114 euro voor en duldt hiermee maar twee clubs voor zich.


Zie hier de Top 10 voetballers met de meeste interlands aller tijden.


3=: Arsenal – 114 euro

Net als Manchester United rekent Arsenal ongeveer 114 euro voor het tenue waar het sterrenensemble in speelt. De club is de weg omhoog ingeslagen na enkele lastige jaren en wil nieuwe successen behalen.

‘The Gunners’ zullen altijd bovenaan lijstjes zoals deze blijven eindigen, het is een absolute topclub.


1=: Tottenham Hotspur– 131 euro

Bovenaan de lijst vinden we twee andere clubs die door veel Engelsen als de logische top 5 van de Premier League worden beschouwd. Om te beginnen Tottenham Hotspur, de club uit London rekent een bedrag van rond de 131 euro voor een voetbaltenue.

‘The Spurs’ valt al jaren de top van Engeland en Europa aan maar slaagt er steeds nét niet in om grote successen te behalen.


1=: Liverpool – 131 euro

Een voetbaltenue kopen van de club kost net als bij Tottenham rond de 131 euro. ‘The Reds’ zijn daarmee samen met de Londonse club het duurste in Engeland.

Met de vele successen dat Liverpool heeft behaald in de afgelopen jaren, waaronder de winst van de Champions League, verkopen de shirts als warme broodjes.

Ook in Nederland zijn er veel shirts verkocht met de Nederlandse sterspelers Virgil van Dijk en voorheen Georginio Wijnaldum achterop.


Zie hier: wie heeft de meeste doelpunten gescoord in een Premier League-seizoen?


Geef een reactie