De beste plaatsen om goedkoop te winkelen in Europa tijdens de Solden

0
De beste plaatsen om goedkoop te winkelen in Europa tijdens de Solden
De beste plaatsen om goedkoop te winkelen in Europa tijdens de Solden

De beste plaatsen om goedkoop te winkelen in Europa tijdens de Solden

Winkelliefhebbers kijken elk jaar uit naar het uitverkoopseizoen. Je kunt je koopjes natuurlijk gemakkelijk via internet verrichten op websites als luxplus.nl, maar als je solden combineert met reizen, dan ben je verzekerd van een fantastische ervaring.


Lee hier ->>> meer over vakantie op deze website.


Hieronder volgen steden die koopjes bieden, die maar weinigen tijdens de solden in juli kunnen weerstaan. Winkelliefhebbers die van toerisme en winkelen houden doen er goed aan onze aanbevelingen voor de beste solden te volgen:


Barcelona

Heb je ooit overwogen om in Barcelona te gaan winkelen? In de Mango Outlet kun je goedkoop winkelen door eerdere collecties te kopen. In de Montana Outlet vind je ook een aantal merken, collecties van vroeger als ook de huidige trends. Als het om winkelen in Barcelona gaat, ga je zeker naar merken als Desigual of Zara. Tenslotte kun je tot 50% besparen op je favoriete merken in de Outlet Number One winkel.


Rome

Rome is een betoverende stad voor liefhebbers van grote Italiaanse merken, ook al is de stad niet zo bekend als Milaan als het om mode gaat. De stad ligt vlak bij de Via Condotti, een van ’s werelds belangrijkste hoofdwegen voor de handel, waar de bekendste modewinkels liggen: Dolce & Gabbana, Gucci, Armani, Bulgari, Missoni, en Versace. Piazza di Spagna is de beste plaats om te winkelen. Hier vind je meer betaalbare goederen.


Amsterdam

In eigen land, zijn veel soorten winkels te ontdekken in de kanalenstad. In de Nieuwentijk en de Leidsestraat vind je beroemde schoenenwinkels als Shoebaloo en Paul Warmer, maar ook winkels als Raak en Spoiled. Vergeet de PC Hoofstraat niet, Amsterdams meest luxueuze straat, waar je Louis Vuitton en Prada vindt. De “9 Straatjes”, gelegen tussen de hoofdgrachten ( Prinsengracht, Herengracht en Keizersgracht), zijn geweldige plaatsen om originele producten te vinden.


Zie hier de Top 10 meest duurzame steden van Nederland 2023.


New York City

Je zou het niet denken, maar ook  in New York zijn er veel winkels waar je geld kunt besparen! Er zijn veel winkels in New York die merkkleding verkopen voor een veel lagere prijs dan in Europa, dus je hoeft de bank niet te breken om te winkelen. Vergeet niet wat tijd door te brengen op de Brooklyn Flea Market voor meer vintage vondsten!


Zie hier de Top 15 beste reisbestemmingen in Afrika 2023.


Berlijn

Zou het niet mooi zijn als je geen last had van de drukte? Omdat Berlijn geen officieel uitverkoopseizoen heeft, heerst er niet dezelfde uitverkoopgekte als in de buurlanden. In feite kunnen handelaren op elk moment van het jaar kortingen geven. De hoofdstad van Duitsland mag dan geen modestad zijn, maar het is wel een winkelparadijs met schone, designer boetieks.

De populairste winkelstraat van Berlijn, de Kurfürstendamm, herbergt zowel luxe als bekende winkels. Een bezoek aan de Schönhauser Allee, die vol zit met modieuze winkels is ook warm aan te bevelen.


Zie hier de Top 10 goedkoopste mediterrane steden voor vakantie 2023.


Geef een reactie