De groei van online drukkers

0
De groei van online drukkers
De groei van online drukkers

Het wordt steeds gemakkelijker om online drukwerk te bestellen. Hierdoor is de afgelopen jaren online printen sterk gegroeid. Dit vaak ten nadele van fysieke printerijen. Wie op zoek is naar een drukker voor drukwerk online kan uit diverse professionele partijen kiezen.

Online drukkers bieden via hun website vele producten aan die digitaal geprint kunnen worden. Te denken valt aan enveloppen en briefpapier in de huisstijl, flyers om een aankondiging te maken, papieren draagtassen om producten in te doen en visitekaartjes om contacten met (potentiële) klanten te leggen.

Door een gebruiksvriendelijk bestelproces kan je eenvoudig en snel een bestand met het ontwerp uploaden. En doordat online drukkers meestal als dienst een gratis check op het ontwerp bieden, ben je verzekert van goed drukwerk en kom je niet voor verrassingen te staan.

De groei van online drukkers

Naast een eenvoudig bestelproces biedt het gebruik maken van een online drukker meer voordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan het zeer uitgebreide assortiment waaruit je kunt kiezen, een snelle levering en scherpe prijzen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de online drukkerijen groeien, vaak ten nadele van de fysieke printers.

Uit onderzoek van ABN AMBRO blijkt dat de winstgevendheid van drukkerijen onder druk staat. Over het algemeen is de voorspelling dat in 2019 de Nederlandse economie sterk blijft groeien. Het Economisch Bureau van ABN AMBRO voorziet een groei van 2,5% voor 2019. Hier hopen online drukkerijen natuurlijk van te profiteren.

Kwaliteit van digitaal printen

Online printers hebben geen overhead kosten zoals een winkelpand in een dure winkelstraat. Deze besparingen kunnen zij investeringen in andere zaken, zoals geavanceerde printers. Door gebruik van de meest hoogstaande apparatuur ben je ervan verzekerd dat dat je de beste kwaliteit producten geleverd krijgt.

Digitaal printen houdt onder andere in; een zeer scherpe drukkwaliteit, mooie heldere foto’s en sterke krachtige kleuren. Door het gemak van alles onder één dak te bestellen, hoef je ook niet bang te zijn dat er tussen jouw huisstijl producten onderling kleurverschil zal ontstaan. Alles eenvoudig in dezelfde lijn van eigen huisstijl besteld is nog een pluspunt van de online drukker.

De moderne digitale printers zijn in staat om ook kleinere aantallen te produceren. En door orders met elkaar te combineren, wordt het productieproces sneller en goedkoper. Bij online drukkerijen is het vaak dus niet noodzakelijk om grote aantallen in één keer te bestellen. Dit in tegenstelling tot het offset drukwerk bij de traditionele manier van drukken. Er is dan ook duidelijke verschuiving waarneembaar van bulkproductie naar een kleinere en persoonlijkere poductie.

Drukwerk online bestellen

Via de website van een online drukker kun je via een paar klikken zelf het product dat je wilt bestellen samenstellen. Ook krijg je direct de prijs te zien van jouw product. Doordat je geen contact hoeft op te nemen om eerst een offerte op te vragen, scheelt dit in tijd,  weet je razendsnel waar je aan toe bent en staan er geen verrassingen op de factuur. Ook kan je bij de online drukker terecht voor persoonlijk advies.

Voor een afwijkend product speciaal voor jou op maat gemaakt staan zij je graag te woord. Met jarenlange ervaring helpen zij je graag om samen tot een perfect eindresultaat te komen. Ook als je er online toch niet helemaal uitkomt, of je ziet door de bomen het bos niet meer, neem ook dan gerust contact op voor wat extra hulp!

Profiteer van alle voordelen van de online drukken en ervaar zelf het gemak van het online bestellen van je drukwerk.

 

 

Geef een reactie