De meest vreemde plekken op aarde (Top 7)

0
De Nazvalijnen, meest vreemde plekken op aarde
De Nazvalijnen in Peru, meest vreemde plekken op aarde

De meest vreemde plekken op aarde

Je kunt er maar beter niet komen, daar op die meest vreemde plekken op aarde. Ons tripje gaat over de hele wereld en bij iedere plek is er wel een theorietje dat het ooit bewoond zou zijn door… Nou ja, dat kun je zelf wel invullen. De video die er bij zit is ook weer een toppertje dachten wij zo. Denk er maar niet al te lang over na, lach er nu maar om en doe maar net of het allemaal niet waar is. Dat slaapt een stuk beter!

De Nazvalijnen, meest vreemde plekken op aarde
De Nazvalijnen, meest vreemde plekken op aarde

De vraag blijft wel of men inderdaad in die dagen in staat was om dat soort bouwwerken neer te zetten?! Wij schatten in dat de kans dat er in dit heelal andere levensvormen te vinden zijn, groter is dan dat dit niet het geval zou zijn. En waarom zouden ze niet even hier boodschappen gedaan hebben?

De meest vreemde plekken op aarde

 

7) Angkor Wat

Angkor Wat, meest vreemde plekken op aarde
Angkor Wat, meest vreemde plekken op aarde

De tempel van Angkor Wat was een hindoeïstische tempel in Cambodja. Dit is waarschijnlijk het grootste religieuze bouwwerk ter wereld. En je verwacht het niet: er wordt gezegd dat ook dit een bolwerk van buitenaards leven is geweest.

6) Teotihuacán

"<yoastmark

Teotihuacán was een stad in Mexico waarin met vele grote bouwwerken. Wie er in de stad woonde en hoe de inwoners leefden is tot op de dag van vandaag een mysterie. Verschillende theorieën doen de ronde, waaronder dat dit de stad was waar ook eeuwenlang de Annunaki’s zouden hebben rondgezworven.

5) Stonehenge


We weten nog steeds niet wat deze opstaande stenen in het Engelse landschap nou precies betekent hebben. Er wordt gezegd, ja, ja, dat het een start- en landingsplaats van UFO’s is geweest…

4) De Nazcalijnen

De Nazvalijnen, meest vreemde plekken op aarde
De Nazvalijnen in Peru, meest vreemde plekken op aarde

De lijnen van Nazca zijn de zgn. geogliefen, tekeningen in het zand van de pampa’s van Jumana en Nazca in Peru. Het zijn tientallen figuren van dieren, honderden geometrische vormen en duizenden lijnen in het woestijnzand van de hoogvlakte van Peru die bewaard zijn gebleven. Natuurlijk wordt er geopperd dat dit een werkje zou zijn door ‘buitenaards leven’.

3) Atlantis

Kaart van Atlantis uit 1665
Kaart van Atlantis uit 1665

Atlantis is het mythisch eilandenrijk wat voor het eerst wordt vermeld in Plato’s dialogen Timaeus en Critias. Door een catastrofe zou het rijk plotseling van onze aardbodem zijn verdwenen. Verschillende occulte groepen vertellen dat alle kennis en schatten van de Atlantiërs zouden in een schatkamer verborgen liggen en dat dit de plek is waar onze beschaving begon.

2) De Bermudadriehoek

"<yoastmark

De Bermudadriehoek is een driehoek tussen Miami, de Bermuda-eilanden en Puerto Rico in het westelijk deel van de Atlantische Oceaan. In dit gebied hebben vele mysterieuze en onverklaarbare verdwijningen van vaar- en vliegtuigen plaatsgevonden. De oorzaak: paranormale krachten !

1) Area 51

"<yoastmark

De militaire basis Area 51 is van de Amerikaanse luchtmacht en ligt in de Nevadawoestijn ten noorden van Las Vegas. Vlak bij de deze basis vonden honderden kernproeven plaats. Ook zou er een UFO zijn opgeslagen nadat deze een noodlanding had gemaakt. Pas in 2013 gaf de Amerikaanse overheid toe dat Area 51 officieel bestond en werd gebruikt voor het testen van vliegtuigen.

De meest vreemde plekken op aarde : Atlantis, UFO’s en Stonehenge

http://youtu.be/bNjWb5NWG9Y

Geef een reactie