Emilia Clarke is de lekkerste vrouw ter wereld met beeld ter bewijs

0

Emilia Clarke is de lekkerste vrouw ter wereld

Je moet wel naar Game of Thrones kijken, want heel veel andere rollen heeft de lekkerste vrouw ter wereld nog niet gespeeld. Maar wat zijn we blij met haar: Emilia Clarke. Zij is de mooiste, dat hebben wij niet bedacht, maar Esquire, een pittig Amerikaans mannenblaadje dat zich sinds 1933 richt op ‘de man met stijl en inhoud’ en sinds 1990 kennen we de Nederlandse equivalent. Overigens was er al een mooiste vrouw van 2015 volgens FHM: Michelle Keegan. Hier in ieder geval wat informatie over de ook wonderschone Emilia, de eerdere winnaressen van Esquire en wat lekkere en heftige beelden!

Emilia Clarke is de lekkerste vrouw ter wereld

De 28 jarige Clarke (Londen, 26 oktober 1986) begon haar carrière op het toneel en speelde in twee toneelstukken op St. Edwards en tien toneelstukken op Drama Centre London. In 2010 werd ze gecast als voor de rol van Daenerys Targaryen in Game of Thrones. Een mooie uitspraak van Emilia Clarke over haar rol, al het bloot en alle seks in Game of Thrones:

“Once, I had to take a little time out,” she said. “I said I needed a cup of tea, had a bit of a cry, and was ready for the next scene.”

Mevrouw houdt ook nog eens van een stevig rockmuziekje, tijdens het interview meldde ze aan Esquire: “I’m sorry if I’m shouting, I was at a Metallica concert last night. De titel van het interview in Esquire zegt het alles over haar:

The Gorgeous Balance of Emilia Clarke, Sexiest Woman Alive 2015.
Friendly and fierce. Kid sister and killer. Movie star and girl next door.

En wie zou er nu niet zo’n vriendinnetje willen hebben?!

En hier->>> vind je de wat explicietere beelden van mevrouw Clarke…

Eerdere winnaars die zich de lekkerste vrouw ter wereld mogen noemen bij Esquire:

In 2004: Angelina Jolie

2005: Jessica Biel

2006: Scarlett Johansson

2007: Charlize Theron

2008: Halle Berry

2009: Kate Beckinsale

2010: Minka Kelly

2011: Rihanna

2012: Mila Kunis

2013: Scarlett Johansson

2014: Penelope Cruz

Geef een reactie