Engste muzieknummers aller tijden – De ‘superscary’ top 10

0
Engste muzieknummers aller tijden
Engste muzieknummers aller tijden

Engste muzieknummers aller tijden – De top 10

Dit is even de wat minder gezellige muziek. Dit zijn nummers die niet zouden misstaan in de betere horrorfilm. Beluister en zie hier de 10 enge nummers aller tijden.


Lees hier ->>> meer over muziek op deze website…


Top 10: Engste muzieknummers aller tijden


10. Whitechapel – Eternal Refuge


9. A Perfect Circle – Thinking of You


8. Korn – Bottled Up Inside


7. Nirvana – Heart-Shaped Box


6. Tool – Ænima


Zie hier de Top 10 beste nummers over vreemdgaan en ontrouw.


Top 5: enge nummers


5. Lamb of God – Contractor


4. Joy Division – Transmission


Zie hier de top 30 best verkochte Hip Hop albums aller tijden met video’s.


Top 3: Engste muzieknummers aller tijden


3. Bauhaus – Dark Entries

Bauhaus is geïnspireerd door de oude Bauhaus-kunst en door David Bowie. Ze scoorden culthits met onder meer Bela Lugosi’s Dead, Dark Entries en She’s In Parties. In 1983 werd de groep ontbonden. De groepsleden waren sindsdien actief in diverse andere muzikale projecten.


2. Pixies – The Happening

Pixies, letterlijk: elfjes, is een Amerikaanse alternatieve rockgroep uit Boston. De muziekstijl van Pixies kun je omschrijven als een innovatieve combinatie van punk-, indie- en surfrock. Dit met een extreme luid-zacht-luid-dynamiek, vlijmscherpe gitaarpartijen en cryptische teksten. Hoewel de verkoopcijfers van hun albums bescheiden bleven, worden ze een van de invloedrijkste alternatieve rockgroepen van de jaren 80 genoemd, met name in grunge- en indiekringen.


1. Nine Inch Nails – The Becoming

De oprichter, Trent Reznor, is voorman en creatief brein achter de muziek en de uitgebrachte albums. Hij werkt in de studio en vaak alleen. Bij live-optredens komt er wel een complete band op het podium, die regelmatig van samenstelling wijzigt. Wereldwijd verkocht de band meer dan 20 miljoen albums.