Films die het meeste opbrachten in 2020 – Top 10 met trailers

Films die het meeste opbrachten in 2020
Films die het meeste opbrachten in 2020

Films die het meeste opbrachten in 2020

De bioscopen hebben wel een beter jaar gekend dan 2020. Zie hier de films die toch nog wat geld in het laatje brachten.


Lees hier ->>> meer over film op deze website.


Top 10 – Films die het meeste opbrachten in 2020


10. The Croods: A New Age – 60 miljoen dollar


9. Mulan – 67 miljoen dollar


8. The Call of the Wild – 110 miljoen dollar


7. The Invisible Man – 130 miljoen dollar

Cecilia Kass zit in een verstrengelde relatie met de rijke wetenschapper Adrian Griffin. Op een nacht lukt het Kass te ontsnappen en duikt onder bij haar zus en dier man. Twee weken later komt Kass erachter dat haar man zelfmoord heeft gepleegd en zij een grote erfenis op haar naam krijgt. Kass vertrouwt dit echter niet en vermoedt al snel dat de dood in scène is gezet.


6. Onward – 141,5 miljoen dollar


5. Birds of Prey – 202 miljoen dollar

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, of kortweg Birds of Prey, is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2020 onder regie van Cathy Yan. De film is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van DC Comics. De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie, Jurnee Smollett-Bell, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Ella Jay Basco en Ewan McGregor.


4. Dolittle – 245 miljoen dollar


Top 3 – Films die het meeste opbrachten in 2020


3. Sonic the Hedgehog – 321 miljoen dollar

Sonic is een antropomorfe blauwe egel van de planeet Mobius, die naar de aarde vlucht. Schurken willen Sonics supersnelheid zien te bemachtigen voor hun eigen gewin. Nadat Sonic per ongeluk een stroomuitval veroorzaakt in het dorpje Green Hills, wordt hij gezocht door de overheid die de kwaadaardige Doctor Robotnik inhuurt om hem op te sporen. Sheriff Tom Wachowski moet Sonic helpen om zijn ringen terug te verzamelen en om uit de handen van Robotnik te blijven.


2. Tenet – 360 miljoen dollar

Een geheim agent maakt gebruik van tijdsomkering in een poging Wereldoorlog III te voorkomen. Tenet, ook geschreven als TENƎꓕ, is een Amerikaans-Britse actiethriller uit 2020 die geschreven en geregisseerd werd door Christopher Nolan. De hoofdrollen worden vertolkt door John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki en Kenneth Branagh.


1. Bad Boys for Life – 426 miljoen dollar

Samen met AMMO, het eliteteam van de politie van Miami, gaan agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett de strijd aan met Armando Armas, een huurmoordenaar die het om mysterieuze redenen op Mike gemunt heeft.

Website: www.sonypictures.com/movies/badboysforlife


Zie hier de top 10 beste films over de Amerikaanse burgeroorlog – Vijf lijstjes