Gevaarlijkste bende ter wereld is de Los Zetas (top 10 met intro-video)

0
Gevaarlijkste bende ter wereld is de Los Zetas
Gevaarlijkste bende ter wereld is de Los Zetas

Gevaarlijkste bende ter wereld is de Los Zetas (top 10)

Frisse jongens zijn het niet en wereldwijd lopen er van onderstaande heren waarschijnlijk wel zo’n 500.000 rond. Zitten ze dan ook in Nederland? Ja, maar niet allemaal en zeker niet zo opzichtig als in andere landen. Lees meer over de de gevaarlijkste bendes ter wereld met een introductievideo.

Meer over ellende en criminaliteit lees je hier->>> op de website

Gevaarlijkste bende ter wereld is de Los Zetas
Gevaarlijkste bende ter wereld is de Los Zetas


Gevaarlijkste bende ter wereld is de Los Zetas (top 10)


10. The Numbers Gang

https://youtube.com/watch?v=q27xtHbgXcU%3F
Doen al ruim zo’n 100 jaar hun best in Zuid-Afrika en zijn ontstaan in de gevangenis van Kaapstad.


9. Sun Yee On

https://youtube.com/watch?v=cXNOZuVRTaA%3F
De grootste Chinese triade is Sun Yee On en hzou tussen de 40.000 en 65.000 leden tellen. Zitten verspreid over de gehele wereld. Draaien hun hand niet om voor mensenhandel, drugs, prostitutie en wapenhandel.


8. D-Company


Dit is de bende van Sheikh Dawood Ibrahim Kaskar beter bekend onder het pseudoniem Dawood Ibrahim (Mumkaa, 27 december 1955). Hij is de oprichter en leider van D-Company, een criminele groepering en terroristische organisatie. Deze groep was onder andere betrokken bij de aanslagen in Bombay in november 2008.

In een door TIME opgestelde lijst van meest beruchte bendeleiders eindigde Ibrahim op de 9e plaats. In 2008 plaatste Forbes Ibrahim op de 4e plaats van meest gezochte personen wereldwijd. Ibrahim wordt momenteel gezocht door Interpol wegens valsmunterij. Ibrahim had een jarenlange vete met de beruchte Indiaas misdadiger Manya Surve.


7. Yamaguchi-gumi

De zesde Yamaguchi-gumi is een Japanse misdaadorganisatie die wereldwijd opereert. Vandaag de dag is het het grootste en beruchtste Yakuza-syndicaat ter wereld. Ook al weer ruim 100 jaar actief en hebben zo’n 50.000 mdewerkers.


6. Albanese Mafia

De naam Albanese maffia wordt gebruikt voor criminele organisaties uit Albanië of samengesteld uit Albanezen. De Albanese maffia is vooral zichtbaar in de Verenigde Staten en de Europese Unie. De Albanese maffia houdt zich hoofdzakelijk bezig met drugshandel, mensensmokkel en wapensmokkel, en heeft banden met de Cosa Nostra en de Camorra.

De etnisch Albanese maffia is zeer krachtig en uiterst gewelddadig. Als je ze vergelijkt met de Italiaanse maffia, zijn de Albanezen sterker en niet bang te doden.


Kim Kliver, hoofdonderzoeker van de georganiseerde misdaad voor de Deense nationale politie


Geef een reactie