, , , ,

Glas bier duurst in Oslo, de Europese top 33

Glas bier is het duurst in Oslo

Glas bier duurst in Oslo, de Europese top 33

Negen euro betaal je voor je pilsje op je terras in Oslo. Dat zijn nog eens prijzen als je een rondje wil geven. Nederland is eigenlijk ook weer niet goedkoop. Dat komt omdat je hier van de lullige vaasjes krijgt. Daar zit maar zo’n 80 centiliter bier in, terwijl je bijvoorbeeld in Dublin veel goedkoper tenminste een goed glas vol krijgt. Voor het goedkoopste bier moet je naar Oost-Europa. Daar zit tenminste nog niet zo veel accijns op het heerlijke gerstenat.

Glas bier is het duurst in Oslo

Glas bier duurst in Oslo

Glas bier is het duurst in Oslo, de Europese top 33

Wil je nog meer informatie over bier en prijzen, dan kun je bijvoorbeeld naar de website pintprice.com. Daar houden ze zelfs wereldwijd de bierprijzen in de gaten. Voor het aller- aller- allergoedkoopste bier moet je afreizen richting Bhutan. Daar betaal je nog geen dertig cent voor glaasje gemeentepils. Go Europe is ook een website die zich druk maakt over de bierprijzen. Daar houden ze ook aardig bij wat je waar betaald voor je biertje. Zij hebben zelfs 70 grote Europese steden op een rij gezet voor 2016..

Een kleine kanttekening is natuurlijk wel dat de prijzen is de steden wel seizoensafhankelijk kunnen zijn. Hieronder vinden we de zomerse terras-bierprijzen. Deze prijzen kunnen in het laagseizoen wel een flink lager liggen. Meer informatie over bier op deze website:

Glas bier duurst in …: de Europese top 33

[table “” not found /]
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie