Het is lastig om de ware te vinden

0
Het is lastig om de ware te vinden
Het is lastig om de ware te vinden

Het is lastig om de ware te vinden

Hoe dit wiskundig nu precies zit weten wij nu ook weer niet, maar vrouwen hebben bijvoorbeeld eerst zeven relaties voor ze de ware vinden en mannen acht. Het verschil zit ook in bedpartners, mannen moeten eerst met tien verschillende dames oefenen en vrouwen maar zeven keer. Verder nog een aantal bijzonderheden over het vinden van ‘de ware’ uit dit onderzoek van eHarmony onder 2.000 volwassenen.

Wees zo vriendelijk onze artikelen te delen, bijvoorbeeld op Facebook. Daar worden wij en andere mensen waarschijnlijk ook blij van!

Het is lastig om de ware te vinden
Het is lastig om de ware te vinden

 

Het is lastig om de ware te vinden

  • Mannen hebben zes one night stands en vrouwen vier
  • Zes op de tien volwassenen zijn bang dat ze de ware nooit zullen vinden
  • Een kwart van de respondenten geeft aan dat ze toch misschien de ware niet als partner hebben

Het is o zo lastig om degene te vinden met wie je de rest van je leven zou willen doorbrengen. Zeker omdat we sinds de invoering van het christendom ook nog eens de monogamie als een soort eis aan de samenleving hebben opgelegd. De zoektocht naar deze heilige graal brengt daardoor 60% van de mensheid tot wanhoop. En de dames onder ons hebben het dan zoals gewoonlijk weer zwaarder.

Verliefdheid en de koffer in duiken gaan niet altijd samen
De mannen, waarvan we weten dat er altijd enige overdrijving bij zit, eten volgens hen zelf vaker beschuit met muisjes dan het vrouwvolk. Een beetje man zou tien keer de horizontale tango hebben gedanst en de dames slechts zeven keer. Dit soort zaken moet toch ergens spaak lopen, of de heren maken inderdaad in grote getale gebruik van de zgn. sekswerkers. Van die tien keer dat een man een voortuintje doorschoffelt is hij slechts twee keer verliefd. Overigens is dit bij de dames  als zij hun voortuin laten doorschoffelen ook maar twee keer het geval.

vrouwen mannen
Relaties 7 8
Rampzalige dates 4 4
Blind dates 2 3
Online dates 2 3
Zoenpartners 15 16
Bedpartners 7 10
One night stands 4 6
Samen wonen 1 1
Verliefd geweest 2 2

Geef een reactie