Hoe je rijk kunt worden van helemaal niets

0
Hoe je rijk kunt worden van helemaal niets
Hoe je rijk kunt worden van helemaal niets

Hoe je rijk kunt worden van helemaal niets

Melissa Houston schrijf voor Forbes over zakelijke en persoonlijke financiën voor ondernemers. Zij geeft hier haar geheimen prijs over hoe je rijk kunt worden. Om rijk te worden volgens haar moet je zeven basisprincipes in het snotje hebben. Lees meer.

Website: www.melissahoustoncpa.com


Lees hier ->>> meer over rijkdom op deze website.


Hoe je rijk kunt worden van helemaal niets
Bron: www.forbes.com


1. Geldmindset is alles

Je moet een positieve geldmindset hebben als het gaat om rijkdom. Rijke mensen anders denken en jij moet dat ook gaan doen. Hoe je rijk kunt worden, is geen fase in je leven, het vergt veel werk en inzet.


Zie hier de top 20 neste quotes van Warren Buffet over geld.


2. Ook miljonairs houden zich nog steeds aan hun budget

Moeilijk te geloven, maar het is waar. Zelfs miljonairs volgen een budget. Het grootste geheim om rijk te worden en rijk te blijven, is minder uitgeven dan er binnenkomt.


Zie hier de Top 10 manieren om online te verdienen.


3. Geldbeheer is alles

Goed geldbeheer is zo belangrijk om rijk te worden en rijk te blijven. Geldbeheer is een gedrag en gewoonte. Je moet je bewust zijn van waar je in investeert en waar je je geld aan uitgeeft.


Zie hier de top 10 gewoonten van de rijkste mensen ter wereld.


4. Investeer je geld in groei

Investeer in activa die in de loop van de tijd in waarde zullen stijgen. Het doel is om uw vermogensportefeuille op te bouwen en zo te zorgen dat je na je pensionering kunt leven van dit passieve inkomen.


Zie hier: hoe rijk te worden: acht tips volgens Forbes.


5. Bouw je bedrijf volgens je persoonlijke financiële doelen

Als ondernemer heb je meer controle over het geld dat je verdient dan als werknemer met een vast salaris. Als je meer geld op zak wilt hebben, kun je je inkomsten en je winstmarge verhogen. Hoe meer winst je maakt met je bedrijf, hoe meer je jezelf dividend of bonus kunt uitkeren.


Zie hier de top 50 belangrijkste eigenschappen van miljonairs.


6. Creëer meerdere inkomstenstromen

Slimme ondernemer creëren meer dan één inkomstenstroom. Dit omdat het je beschermt tegen schommelingen in de markt. Dat betekent dat als de ene inkomstenbron opdroogt als gevolg van marktomstandigheden, andere inkomstenbronnen dit verlies goed kunnen maken.


Zie hier de 11 gGewoonten van rijke mensen ten opzichte van arme mensen.


7. Houdt controle

Het inhuren van accountants en financieel adviseurs ontlaat je niet van de plicht om zelf je financiële activiteiten te controleren. Niemand geeft zoveel om je geld geven als jijzelf. Geef daarom ook nooit je financiële macht weg.

Neem de tijd om te investeren in je kennis over geldbeheer, zodat je ook kunt overzien wat er gaande is.


Zie hier de 100 beste boeken over geld en financiën.


Geef een reactie