Hoe koopt en gebruikt u Bitcoin voor online aankopen?

0
Hoe koopt en gebruikt u Bitcoin voor online aankopen?
Hoe koopt en gebruikt u Bitcoin voor online aankopen?

Hoe koopt en gebruikt u Bitcoin voor online aankopen?

Bepalen of de waarde van Bitcoin zal stijgen of dalen kan een uitdaging zijn. Ook weet u misschien niet of de acceptatie en aanvaarding van Bitcoin in de toekomst zal versnellen. Maar één ding is zeker: de populariteit van Bitcoin is in de loop der jaren toegenomen. Ook hebben sommige mensen een aanzienlijk rendement gehaald uit hun Bitcoin-investeringen.

Platforms maken het voor mensen gemakkelijker om deze cryptocurrency te kopen. Het is echter voor sommige individuen nog steeds een uitdaging om deze crypto te kopen en te gebruiken voor online aankopen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Bitcoin kunt kopen en gebruiken voor online aankopen. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbaar handelsplatform, kunt u https://altrix-prime.nl/ overwegen.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Bitcoin eerst begrijpen

Bitcoin is een virtuele, elektronische of digitale valuta. Het is een vorm van geld op het internet, wat betekent dat er geen fysieke Bitcoin is. Sinds de introductie heeft deze virtuele valuta aanzienlijke waardestijgingen en -dalingen gekend. Daarom kopen sommige mensen Bitcoin tegen een lage prijs en verkopen het als de waarde stijgt.

Hoewel de waarde ervan aanzienlijk is gestegen, hoeft u geen miljonair te zijn om Bitcoin te kopen, te gebruiken of te bewaren. U kunt een deel van deze cryptovaluta kopen en gebruiken als activa of voor dagelijkse aankopen. Tegenwoordig accepteren verschillende online en lokale winkels Bitcoinbetalingen. U hoeft dus niet voor uitdagingen te staan bij het gebruik van cryptovaluta.


Een cryptoportefeuille gebruiken om Bitcoin te krijgen

Satoshi Nakamoto wilde dat Bitcoin volledig anoniem zou zijn. Mensen moeten dus dingen kopen of verkopen en Bitcoinbetalingen ontvangen zonder hun financiële gegevens of details prijs te geven. Maar zo werkt deze cryptovaluta voor sommigen niet. Een gemiddelde persoon heeft een Bitcoin-portefeuille nodig om deze cryptovaluta te kopen of te verkopen.

Verschillende bedrijven bieden Bitcoin-portefeuilles aan. En het gebruik van deze portefeuilles vereist dat individuen persoonlijke gegevens aan deze bedrijven geven, inclusief hun naam en e-mailadres. Ook moeten zij hun cryptoportefeuilles koppelen aan hun bankrekeningen.

Een cryptoportefeuille heeft geen enkele vorm van overheidsgarantie. Als de provider failliet gaat of u verliest uw Bitcoin door diefstal, hebt u dus geen verhaal. U krijgt het geld misschien nooit terug.


Koop Bitcoin

Een enkele Bitcoin kopen kan voor sommige mensen prijzig zijn. Deze cryptovaluta bereikte zijn recordhoogte in 2021, met een verkoop van $68.000 per BTC. U hoeft echter geen hele Bitcoin te kopen om hem te gebruiken. Zoals u een fractie van een stuiver, cent, kwartje of dubbeltje gebruikt, kunt u een fractie van BTC kopen en gebruiken.

Satoshi is de kleinste Bitcoin-fractie, en mensen kopen en versturen het een honderd miljoenste BTC. Momenteel kunnen mensen op verschillende cryptobeurzen Bitcoin kopen en gebruiken. Op deze platforms kunt u zich registreren en een fractie of een heel bedrag aan Bitcoin kopen.

U kunt ook lokaal Bitcoin kopen. Op sommige websites kunnen mensen elkaar in het openbaar ontmoeten en persoonlijk Bitcoin verhandelen. Hoewel dit misschien vreemd lijkt, is het niet anders dan een Craiglist transactie. Wees echter voorzichtig als u deze methode gebruikt om Bitcoin te kopen. Zorg er bovendien voor dat de persoon die de Bitcoin verkoopt het bedrag heeft dat u wilt betalen voordat u hem uw zuurverdiende geld stuurt.


Online aankopen betalen met Bitcoin

Verschillende online winkeliers accepteren Bitcoinbetalingen voor diensten en goederen. Sommige Shopify-winkels nemen bijvoorbeeld Bitcoin aan. Newegg en Overstock zijn ook enkele van de prominente merken die Bitcoinbetalingen accepteren.

Zoek daarom een winkel die cryptobetalingen accepteert en gebruik die om te winkelen als u met Bitcoin wilt betalen. De meeste platforms verstrekken de openbare sleutel van hun cryptoportefeuille die u gebruikt om voor de diensten of artikelen te betalen. U zult dus geen problemen hebben om de transactie af te ronden.


Slotopmerkingen

Bitcoin bestaat online, wat betekent dat u ermee kunt betalen voor de diensten die u via internet koopt. Het heeft echter geen overheidsvoorschriften, wat betekent dat het enkele risico’s kan inhouden die fiatgeld niet heeft. Toch kunt u het gebruiken om online aankopen te doen door een winkel te vinden die cryptobetalingen accepteert zodra u Bitcoins in uw cryptoportefeuille heeft.


 

Geef een reactie