, ,

IJssmaak voorspelt liefdesleven en veel meer…

IJssmaak voorspelt liefdesleven

IJssmaak voorspelt liefdesleven

Volgens dit onderzoek zegt je favoriete ijssmaak veel over je karakter. Sommige smaken voorspellen op welke leeftijd de je ware liefde vindt, terwijl andere smaken bepalen of je van honden of katten houdt. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over relaties op deze website.


IJssmaak voorspelt liefdesleven


Het onderzoek is uitgevoerd door OnePoll in opdracht van Breyers. Breyers maakt jaarlijks miljoenen ijsjes en ijstoetjes. Hierin werden 2.000 Amerikanen opgesplitst aan de hand van hun favoriete ijssmaken. Ze beperkten zich wel tot de basissmaken: chocolade, vanille en aardbei.

Aardbeienijs is voor liefhebbers

Volgens de resultaten vinden fans van aardbeienijs gemiddeld hun ware liefde op 24-jarige leeftijd. Ook vinden zij het geen probleem om de was te doen. Ze luisteren graag naar jazz luisteren en kijken regelmatig Sciencefiction films.

Liefhebbers van vanille-ijs vinden hun ware liefde misschien pas op hun 25e. Zij vinden het dan weer niet leuk om de was te doen. In plaats daarvan lijken ze de voorkeur te geven aan afwassen. Vanille-ijs liefhebbers houden ook van honden, zijn vaker introvert en zijn meestal nachtbrakers.

Volgens dit onderzoek kunnen chocoladeliefhebbers blijkbaar pas op 26-jarige leeftijd de ware liefde vinden. Zo zijn ze ook vaker ook extravert en houden ze van pop- en rockmuziek.


Zie hier: relatie mislukt sneller bij groot leeftijdsverschil.


IJssmaak voorspelt liefdesleven

IJssmaak voorspelt liefdesleven

En dan de toppings…

De studie liet ook de favoriete toppings van mensen zien. Een verrassende 52 procent van de mensen die zei dat chocoladesnippers hun favoriete topping was. Dit terwijl slagroom slechts 37 procent scoort. Andere populaire toppings waren hot fudge met 49 procent en nootjes met 40 procent.


Antwoord o de vraag: hoe lang duurt de ideale knuffel?