Landen met de mooiste vrouwen Top 10

0
Landen met de mooiste vrouwen Top 10
Landen met de mooiste vrouwen Top 10

Landen met de mooiste vrouwen Top 10

De Amerikaanse website Misstravel heeft via een zeer verantwoord wetenschappelijk onderzoek de landen met de mooiste vrouwen op een rij gezet. En Nederland doet het weer retegoed met een zesde plaats op de wereldranglijst. En om de boel een beetje op te fleuren hebben we ook de “Kenmerken van de perfecte vrouw” voor je uitgezocht! We sluiten af, als bonus, met een filmpje van de 20 mooiste vrouwen van 2013.

Landen met de mooiste vrouwen Top 10
Landen met de mooiste vrouwen Top 10

Landen met de mooiste vrouwen Top 10

10. Italië

“Ze houden van buitenlanders. Blond haar, blauwe ogen en een stevig postuur?” Uit: De Italiaanse vrouwen: 10 redenen om van ze te houden.

9. Zweden

“Je hebt er blonde dames in overvloed. En ze lijken allemaal even mooi te zijn. Waar je ook komt, in Göteborg, Malmö of in de hoofdstad Stockholm, overal zou je zo maar smoorverliefd kunnen worden! Zweden is een waar paradijs voor mannen op zoek naar de hemel. Beter als daar wordt het niet als je van blond houdt.” Bron: Mooie Zweedse vrouwen!

8. Bulgarije

7. Frankrijk

6. Nederland

Landen met de mooiste vrouwen Top 5

5. Rusland

4. Spanje

Landen met de mooiste vrouwen Top 3

3. Amerika

2. Brazilië

“Het is waar Braziliaanse meisjes zijn vrij makkelijk te versieren sterker nog zij versieren jou.,zonder dat je het doorhebt. Flirten in Brazilië “paquerar” genoemd begint vaak op een typisch Braziliaans terrasje waar je een biertje besteld en er voor zorgt dat alle stoelen aan jouw tafel vrij zijn. Dit is een teken voor de meiden dat je beschikbaar bent.” Bron: Flirten in Brazilië

1. Colombia

“Niet alleen behoren Colombiaanse tot de mooiste ter wereld, ze gedragen zich ook zéér vrouwelijk: ze zijn lief, warm in omgang, geven veel affectie, en geven je het gevoel dat je als man voor hen zorgt. Men zegt ook dat Colombiaanse vrouwen zeer ‘coqueta’ of flirterig zijn. Ze trekken graag de aandacht van mannen. Dat ze erg met hun uiterlijk bezig zijn merk je aan de vele schoonheidssalons die in Colombia aanwezig zijn.” Bron: Daten met Colombiaanse vrouwen

Geef een reactie