Leukste Kerstmarkt van Nederland is te vinden in Maastricht – De top 7 Kerstmarkten met data

Leukste Kerstmarkt van Nederland
Leukste Kerstmarkt van Nederland

Leukste Kerstmarkt van Nederland is te vinden in Maastricht – De top 7 Kerstmarkten met data

Hier een overzicht, een beschrijving, de data en een linkje naar de leukste zeven Kerstmarkten van Nederland. Kijk en lees zelf maar…

Leukste Kerstmarkt van Nederland
Leukste Kerstmarkt van Nederland

Leukste Kerstmarkt van Nederland is te vinden in Maastricht – De top 7 Kerstmarkten met data


1. Kerstmarkt in magisch Maastricht

De kerstmarkt van Maastricht is compleet vernieuwd. Dit jaar zal er nog meer sfeer en beleving zijn in Magisch Maastricht. De kerstmarkt in Maastricht is dit jaar van 1 december 2017 t/m 1 januari 2018!

Er zal een compleet overdekte schaatsbaan zijn, een reuzenrad, en heel veel traditionele activiteiten. De kerstmarkt zal een nostalgische uitstraling krijgen omdat alle kerstchalets dit jaar worden voorzien van mooie rode daken met schitterende guirlandes. Kortom een reden om het Vrijthof dit jaar tijdens Magisch Maastricht te bezoeken.

Naar de website van de Kerstmarkt in magisch Maastricht


2. Kerstmarkten in Valkenburg

Naar de website van de Kerstmarkten in Valkenburg


3. Castle christmas fair in Heemskerk

Een van de mooiste locaties van ons land is wederom het toneel van dé kerstmarkt in Noord-Holland. Een gezellige kerstbeleving van 7 tot en met 10 december 2017 in en rondom een eeuwenoud Slot. De perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de gezelligste dagen van het jaar. De landerijen rondom Slot Assumburg zijn recent omgetoverd tot een uniek evenemententerrein inclusief park, sportfaciliteiten, modern bezoekerscentrum en een historische kasteeltuin.

Circa 20.000 bezoekers zullen worden meegenomen in de wondere winterwereld van Castle Christmas Fair 2017 op Slot Assumburg te Heemskerk.

Naar de website van de Castle christmas fair in Heemskerk


4. Kerstmarkt en Dickens festijn in Hanzestad Deventer

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het historische Bergkwartier van Deventer. Op zaterdag 16 en zondag 17 december komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Kortom: volop theater en muziek!

Het Dickens Festijn is beide dagen van 11.00-17.00 uur en wordt jaarlijks bezocht door ruim 120.000 bezoekers. De toegang tot het Dickens Festijn is gratis. Wel dient er rekening te worden gehouden met een wachttijd bij de ingang die kan oplopen tot 1,5 uur. Toegang is alleen mogelijk via de Keizerstraat (t.h.v. de Schouwburg). Bezoekers worden vanaf hier naar de ingang (t.h.v. de Walstraat) geleid.

Naar de website van de Kerstmarkt en Dickens festijn in Hanzestad Deventer


5. Kerstmarkt in Haarlem

De Kerstmarkt in Haarlem is één van de grootste van ons land. In het tweede weekend van december is de binnenstad volledig gehuld in kerstsfeer, staan er honderden kerstkramen en zingen koren mooie kerstliederen. Op 9 en 10 december 2017 vindt de volgende Kerstmarkt in Haarlem plaats.

Naar de website van de Kerstmarkt in Haarlem


6. Kerstmarkt in historisch Dordrecht

In de aanloop naar de feestdagen kun je in het weekend van 15 t/m 17 december in Dordrecht genieten van de grootste Kerstmarkt van Nederland. In de historische binnenstad kun je, tussen honderden kramen en meerdere podia, genieten van een ultieme kerstsfeer. De honderden monumenten die de stad rijk is en de iconische binnenhavens vormen het decor voor een route van kramen en pagodes.

Naar de website van de Kerstmarkt in historisch Dordrecht


7. Royal Christmas Fair in Den Haag

Kerstmarkt in Den Haag! De Royal Christmas Fair is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 december 2017 brengt de Royal Christmas Fair je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer. Op het romantische Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag van 12:00 tot 21:00 uur (op 24 december tot 18:00 uur)slenteren langs bijna honderd kerstkraampjes, smullen van winterse lekkernijen, genieten van gratis optredens en natuurlijk originele kerstcadeautjes kopen.

Naar de website van de Royal Christmas Fair in Den Haag