Meer personeel in jouw winkel?

0
Meer personeel in jouw winkel?
Meer personeel in jouw winkel?

Meer personeel in jouw winkel?

Het blijft in de huidige arbeidsmarkt toch een uitdaging; de zoektocht naar personeel. Winkel personeel hoort daar ook bij. En laat dat net het type personeel zijn waar jij naar op zoek bent. Want die extra handen in je winkel? Die kan jij wel goed gebruiken.

Maar niet getreurd, er zijn wel degelijk manieren waarop jij toch personeel werft voor jouw winkel. Wij geven je een aantal tips om je op weg te helpen.


Lees hier ->>> meer over werk op deze website…


Vacature ophangen in de winkel

Heb je duidelijk voor ogen naar wat voor type personeel je zoekt? Schrijf dan een vacaturetekst die gericht is op deze doelgroep. Is de vacature af? Dan kan je ervoor kiezen om de vacature in je winkel op te hangen.

Zo weten mensen bij het bezoeken van je winkel dat je op zoek bent naar nieuw personeel. Is dat toch mooi meegenomen als er dan een geïnteresseerde is tussen al je klanten.


Vacature online plaatsen

Een A4’tje van de vacature in je winkel is een mooie manier om personeel te werven. Waar je echter een stuk sneller mensen bereikt, is door online vacatures plaatsen.

Denk aan platformen als Indeed of Nationale Vacaturebank waar mensen geregeld op zoek zijn naar openstaande functies die zij mogelijk kunnen vervullen. De perfecte manier dus om jouw vacature onder de aandacht te brengen en sneller personeel te werven.


Social media

Steeds meer bedrijven zetten social media kanalen in om mensen te werven voor hun vacatures. En met succes!

Regelmatig worden vacatures vervuld doordat mensen deze voorbij zien komen op platformen als LinkedIn, Instagram of Facebook. Wat social media zo populair maakt om vacatures onder de aandacht te brengen?

Dankzij de target mogelijkheden is het op social media mogelijk om in een korte tijd een grote groep mensen te bereiken. En niet zomaar een grote groep mensen, maar een groep die voldoet aan jouw eisen voor je personeel.


Zie hier de Top 10 best betaalde banen in België 2023.


Klaar om jouw topper te vinden?

Met deze tips hopen wij dat je zoektocht naar personeel nu een stuk sneller gaat. Klaar om aan de slag te gaan met jouw wervingsproces? Wij wensen je in ieder geval veel succes met je zoektocht!


 

Geef een reactie