Meest zondige stad in de VS 2019 is Las Vegas – De top 10

Meest zondige stad in de VS 2019 is Las Vegas
Meest zondige stad in de VS 2019 is Las Vegas

Meest zondige stad in de VS 2019 is Las Vegas – De top 10

De website WalletHub heeft een onderzoek gedaan om de meest zondige steden in Amerika te vinden. Ze vergeleken meer dan 180 Amerikaanse steden in de Verenigde Staten op basis van 39 indicatoren. Dit gaat onder andere over overmatig drinken, entertainment en geweldsmisdrijven per hoofd van de bevolking. Zou het CBS ook eens voor Nederland moeten doen. Lees hier meer over zondige steden in de Verenigde Staten.


Lees hier ->>> meer interessante artikelen over zonde en criminaliteit op deze website…


Meest zondige stad in de VS 2019 is Las Vegas – De top 10


Als je je overigens afvraagt ​​wat de minst zondige steden in Amerika zijn, moet je denken aan Pearl City in Hawaii en South Burlington in Vermont.

WalletHub doet van alles en nog wat met geld. Ze zorgen voor je creditcards, dat je je uitgaven kan bijhouden en af en toe is wat extra kan lenen. Volgens WalletHub leidt roken bijvoorbeeld elk jaar tot meer dan $ 300 miljard aan verliezen voor de Amerikaanse consument. Gokken veroorzaakt een verlies van meer dan $ 100 miljard per jaar voor consumenten in de VS.

Meest zondige stad in de VS 2019 is Las Vegas
Meest zondige stad in de VS 2019 is Las Vegas

10. Denver, CO

Met een score van 50,86 op de WalletHub Vice Index, is Denver uitgeroepen tot de 10e meest zondige stad in de VS. Het werd 8e voor genot en 16e voor ijdelheid. Denver is één van de snelstgroeiende en hardst werkende steden in de VS.


9. Miami, FL

Miami staat 7e op de ranglijst van jaloezie, 7e voor ijdelheid en 4e voor luiheid. Het behaalde een score van 51.07 op de WalletHub Vice Index. Dankzij de prachtige stranden en unieke cultuur trekt Miami elk jaar miljoenen toeristen.


8. New York, NY

De Big Apple is uitgeroepen tot de 8e meest zondige stad van het land. Het kreeg een score van 51,50. New York staat bijna onderaan wat betreft jaloezie en excessen en ondeugden. Maar ze werd 2e voor lust, 3e voor ijdelheid en 31e voor luiheid. New Yorkers consumeerden 77,44 ton cannabis in 2018, de meest per hoofd ter wereld.


zie hier de top 10 meest bezochte nationale parken in de Verenigde Staten 2021.


7. Chicago, IL

De stad Chicago rookte vorig jaar maar liefst 24,54 ton wiet, alleen New York en Los Angeles blowden meer. Het is ook al vijf opeenvolgende jaren uitgeroepen tot de stad met de meeste ratten in Amerika. Ze staan 5e op de ranglijst voor genot en 6e voor ijdelheid. WalletHub gaf de stad een score van 52,18.


6. Philadelphia, PA

Deze stad staat op de 8e plaats voor woede en haat, de 6e voor genot en de 20e voor excessen en ondeugden. Philadelphia scoort 52.62 op de WalletHub Vice Index.


Top 5: meest zondige stad in de VS 2019


5. Atlanta, GA

De werd 1e op de ranglijst van jaloezie, 4e voor lust en 9e voor ijdelheid. Volgens WalletHub heeft Atlanta met Las Vegas en Portland voor het grootste aantal volwaasene-entertainment bedrijven per hoofd van de bevolking.


4. Houston, TX

Houston ontving een score van 53,87 op de WalletHub Vice Index. De stad staat op de 3e plaats voor genot en de 5e voor ijdelheid. Houston staat bekend om zijn gevarieerde eet- en restaurantcultuur.


Zie hier de top 25 beste verdiende mensen in de entertainment 2021.


Top 3 best bezochte toeristische attracties Verenigde Staten 2021

Zie hier de top 10 meest favoriete gerechten in de Verenigde Staten.


Top 3: meest zondige stad in de VS 2019


3. St Louis, MO

St. Louis heeft de meest gewelddadige misdaden per hoofd van de bevolking. Dit verklaart de top van de ranglijst met een score van 56.17. St. Louis staat op nummer één waar het gaat om woede en haat en 1e wat betreft excessen en ondeugden.


2. Los Angeles, CA

Met een score van 56,50 is Los Angeles de tweede meest zondige stad in de VS. Het cannabisgebruik in Los Angeles bedroeg vorig jaar 36 ton. De stad van glitter en glamour staat op de eerste plaats in categorieën van genot en ijdelheid.


1. Las Vegas, NV

‘Sin City’ is uitgeroepen tot de meest zondige stad van 2019. Las Vega scoort 60,80. Las Vegas heeft het meest volwassene-entertainment en zonnestudio’s per hoofd van de bevolking.