Mercedes Benz A-Klasse Occasion

0
Mercedes Benz A-Klasse Occasion
Mercedes Benz A-Klasse Occasion

Mercedes Benz A-Klasse Occasion

De Mercedes-Benz A-Klasse is een fris uitziende hatchback. Vooral de nieuwere modellen zien er sportief uit en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Een tweedehands Mercedes Benz A-Klasse is verkrijgbaar in 5 varianten. Je hebt de basisversie, de A-Klasse Prestige, Ambition, BlueEfficiency en het topmodel, de AMG.

De Blue Efficiency is het meest zuinige model met een verbruik van ongeveer 1 op 19.5 en een CO2 uitstoot van ongeveer 89 gram per kilometer. Verder is een Tweedehands A-Klasse occasion verkrijgbaar als drie- en vijfdeurs variant en kun je kiezen voor een benzine- of dieselmotor.


Tweedehands Mercedes Benz A-Klasse A180CDI

Zoals gezegd is de Mercedes A180 CDI (De Blue Efficiency variant) de meest zuinige A-klasse. Deze auto heeft een maximale snelheid van 186 km/u en haalt binnen de 11 seconden de 100. Met een verbruik van 1 op 19.5 ( of 5 liter per 100 kilometer) is hij een stuk zuiniger dan de gemiddelde auto.

Dus, ben je op zoek naar een A-Klasse en vind je zuinigheid en duurzaamheid erg belangrijk? Dan is de keuze makkelijk gemaakt en kies je voor een A180 CDI Blue Efficiency. De nieuwprijs van deze zuinige auto ligt zo rond de €31.000,-.

Wanneer je dit te veel vindt, doe je er goed aan om eens naar een Mercedes A-klasse occasion te kijken. Een jong gebruikte auto kost een heel stuk minder dan een compleet nieuwe, maar is vaak nog erg goed. Zeker als hij gewoon netjes is onderhouden.