Moeilijkst in te vullen vacatures 2019 van Nederland – De Top 10

Moeilijkst in te vullen vacatures van Nederland
Moeilijkst in te vullen vacatures van Nederland

Moeilijkst in te vullen vacatures 2019 – De Top 10

Met welke opleiding heb de grootste kans op een baan? Uitzendbureau Indeed zocht uit wat volgens hen de moeilijkst in te vullen vacatures van Nederland zijn. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over werk op deze website…


Moeilijkst in te vullen vacatures van Nederland
Moeilijkst in te vullen vacatures van Nederland

Moeilijkst in te vullen vacatures 2019 – De Top 10


10. Senior business consultant

De senior business consultant adviseert en kan de realisatieteams en onderdelen/sectoren ondersteunen bij bijvoorbeeld strategie-, organisatie-, proces- en IT vraagstukken.


9. Beginnend assistent accountant

Dan mag je de hele dag bonnetjes invoeren en/of controleren.


8. Servicemonteur koeltechniek

Mooie baan, werken met de klauwen en iets repareren.


7. Thuishulp

Zware baan, ook werken op zaterdag en zondag, maar dit kun je ook doen als ZZP’er en heel veel opleiding is niet waarschijnlijk niet nodig.


6. IT Business consultant

Ja, ieder bedrijf kan er bijna niet omheen als het om ICT vraagstukken gaat: advies. Advies over systemen, veiligheid en privacy, er is heel veel te doen en er blijft heel veel te doen.


Zie hier de top 25 beste bedrijven voor je carrière 2022 volgens LinkedIn.


5. Technical consultant

En dan gaan er machines stuk en bijna geen ene machine lijkt op de andere. Als technical consultant kun je je lol op en ben je niet zoals die IT’er alleen maar bezig met nulletjes en eentjes.


4. Vulploegleider

Gewoon lekker in de supermarkt zorgen dat de vakken vol met boodschappen staan. Is toch gewoon een hele mooie job. Ze zouden in de supermarkt natuurlijk ook een paar euro meer per uur kunnen betalen en dit probleem is waarschijnlijk heel snel opgelost.


3. Brandwacht

Er bestaat een rijksopleiding brandwacht die gegeven wordt door een aantal Nederlandse gespecialiseerde instanties. Deze opleiding kan voltooid worden in een aantal dagen, en met het diploma mag men zich brandwacht noemen. Dit diploma staat los van het diploma EHBO. Voor de titel ‘hoofd brandwacht’ moet een extra opleiding met succes afgerond worden.


2. BI Consultant

Een business intelligence consultant (ook wel BI consultant) is iemand die verbanden legt tussen business intelligence (informatie over onder meer klanten, concurrentie, beslissingsprocessen en marktsituaties) uit verschillende systemen. Op basis van deze verbanden adviseert de BI consultant over het (beter) organiseren van bedrijfsdata en werkprocessen binnen een organisatie.


Supermarktmanager

Mooie baan, altijd wat te doen!

 


Bron: Wat is de top 10 meest moeilijk in te vullen vacatures in Nederland en wat betekent dit voor werkgevers?, blog.indeed.com, 13 maart 2019