Oudste stad ter wereld gevonden (video)
In de Golf van Khambat is onder water de oudste stad ter wereld gevonden. Deze stad is maximaal 32.000 jaar oud is. De stad is gevonden door de duikers van het National Institute of Ocean Technology (NIOT). Ook zijn er menselijke resten gevonden. Volgens de Indiërs zou hier onder water het bewijs liggen dat de vele verhalen, uit het Hindoeï sme zoals beschreven in de Veda’s, waar zijn. Anderen zien hierin het bewijs dat we daadwerkelijk bezocht zijn door buitenaards leven vanwege de gevonden teksten.
De ligging en grootte van de oudste stad ter wereld
De Indiase stad Dwarka is in 2001 ontdekt door Murli Manohar Joshi. De stad is gevonden op zo’n 20 kilometer uit de kust van de stad Gujarat. De stad is ongeveer 9 kilometer lang en bijna vijf kilometer breed. Diep ligt de stad niet, slechts op zo’n veertig meter. Dit komt omdat de stad ooit lag in een ‘droge’ vallei. Deze legendarische stad was volgens oude literatuur de woonplaats van de God Krishna. Hier vocht Krishna menig strijd uit met Koning Salva. Men veronderstelt dat de stad Dwarka zes keer door de zee verzwolgen is en het Dwarka wat wij nu kennen het ‘zevende Dwarka’ is dat in deze omgeving is gebouwd.
Nieuwe geschiedenisboeken
We moeten de geschiedenis over steden daarom opnieuw beschrijven, zoveel is wel zeker. We gingen er vanuit dat de oudste steden zich in Egypte bevonden, rondom de piramides. En de piramides zijn nog maar 5.000 jaar oud. Deze stad is minimaal 7.500 jaar oud en maximaal 32.000 jaar.
Sumeriërs en Annunaki
Doordat blijkt uit de C-14- datering dat de stad zeer oud is geweest, dat Sumeriërs om de hoek woonden en dat er verschillende vreemde objecten zijn gevonden is link met Annunaki snel gelegd. Ook de ‘vorm’ van de stad zou overeen komen met eerder beschreven Sumirische bronnen. Ook zouden er teksten zijn gevonden die wijzen op buitenaards bezoek.