Steeds een nieuwe look met Apple Watch bandjes

Steeds een nieuwe look met Apple Watch bandjes
Steeds een nieuwe look met Apple Watch bandjes

Steeds een nieuwe look met Apple Watch bandjes

Doe jij ook alles met je Apple Watch? Het houdt het aantal stappen die je zet bij, je kan er berichtjes vanaf lezen en je iPhone ermee bedienen. En je kan met je Apple Watch betalen. Als je altijd je Apple horloge draagt, dan zal op den duur het bandje ervan slijten.

Gelukkig kun je het bandje heel eenvoudig vervangen. Overigens hoef je daarvoor niet te wachten totdat je horlogebandje echt helemaal op is, want met de nieuwste Apple Watch bandjes geef je je favoriete gadget steeds een nieuwe look!


Lees hier ->>> meer over mode op deze website


Betalen met je smartwatch

Apple staat nog steeds zeer hoog genoteerd in de top 100 grootste Tech bedrijven. Dat is ook niet zo gek als je gewoon de leukste en meest handige gadgets maakt.

De Apple Watch was in 2019 het eerste horloge waarmee je kon betalen als je bij de ING bank zat. Inmiddels is kun je via je horloge een pinbetaling doen in samenwerking met heel veel andere banken.

Sindsdien is de verkoop van de Apple Watch zeer gestegen, want even betalen met je horloge is echt heel gemakkelijk. Zo een horloge verdient de mooiste Apple Watch bandjes.


Zie hier de Top 10 populairste Apple Apps 2022.


Diverse uitvoeringen

Er is een ruime keuze in horlogebandjes voor het horloge van Apple. De vraag is; welke stijl past het beste bij jou. De bandjes zijn door iedereen te dragen. Ga je voor robuust in de vorm van een klassieke schakelband in zwart, zilver of goud met vlindersluiting?

Of wordt het een nylon stretchbandje met een geometrisch patroon? In de collectie zijn leren bandjes opgenomen in verschillende kleuren bruin. Is dat het niet voor jou dan heb je zelfs nog een transparante ‘kristal’-look of bandjes gemaakt van siliconen.

En vergeet de grote range aan kleuren niet! Van zwart tot paars en van rosé goud tot turquoise; er is voor iedereen en voor iedere gelegenheid een Apple Watch bandje te vinden.


Klik en klaar

Het is geen raadsel waarom de Apple Watch bandjes populair zijn. Je hoeft alleen namelijk het smartwatch gedeelte van nieuwe bandjes te voorzien.

Je ontgrendelt het oude bandje met de ontgrendelknoppen en schuift vervolgens het bandje los van de kast van je iWatch. Schuif er een nieuw bandje in en je hebt je horloge van een heel nieuwe look voorzien!

Er zijn overigens ook Apple Watch horlogebandjes te koop waar je de kast van het horloge in klikt. Eigenlijk net als een case voor je iPhone of iPad, maar dan met een soepel horlogebandje eromheen. Zo zet je nog sneller je iWatch over op een ander horlogebandje.


 

Mixen en matchen

Een leuke tip voor als je in een gekke bui bent: mix twee soorten bandjes met elkaar. Je kan namelijk ook één van de twee bandjes verwisselen. Zo geef je een echte unieke look aan je Smartwatch.

Ga je mixen, kies dan voor hetzelfde soort horlogebandje, maar dan in een andere kleur. Zo blijft de textuur hetzelfde waardoor er een harmonieus geheel met je Apple Watch bandjes ontstaat.