Succesvol huwelijk: trouw tussen je 28e en 32e

0
succesvol huwelijk

Succesvol huwelijk: trouw tussen je 28e en 32e

Wil je dat je huwelijk en je relatie een beetje stand houdt? Heb je een idee dat je wat langer bij elkaar zou willen blijven? Nick Wolfinger, professor of familie en consumenten studies en sociologie professor aan de universiteit van Utah heeft het voor ons uitgezocht. Als je touwt tussen je 28e en 32e jaar is de kans op een scheiding veel minder is dan al je trouwt op een andere leeftijd.

Succesvol huwelijk: trouw tussen je 28e en 32e

Past the age of 32 or so, the odds of divorce increase by 5 percent per year of age at marriage.

Volgens Wolfinger verminderd de kans op een scheiding wanneer je trouwt tussen je 18e en de 28e jaar. en tussen 28 en 32 jaar is de kans op een scheiding het kleinst. Als je trouwt na je 32e, gaat de kans op een scheiding ieder jaar weer met 5% omhoog. Trouwen tussen je 28e en 32e blijkt de perfecte leeftijd te zijn omdat je op deze leeftijd genoeg ervaring hebt om te bepalen of je goed met iemand overweg kunt voor een langere periode of dat het maar een kort verliefdheidje is.

Ook heb je genoeg andere levenservaring en je hebt dan al een aantal keuzes gemaakt die je kleven bepalen. Meestal is er ook wel een beeld van de toekomst en qua werk en financiën is er inmiddels enig soliditeit waar te nemen. Het belangrijkste is dat je nog niet helemaal vastgeklonken zit in allerlei eigenwijze structuren en leefgewoonten, er is nog ruimte voor enige aanpassing aan je partner. De beste leeftijd om te trouwen dus!

Dit is natuurlijk niet het enige artikeltje over meiden, dames en vrouwen. HIER ->>> hebben we alle artikelen over het vrouwvolk verzameld zodat je goed geï nformeerd op pad kan voor een mooie verovering…

Geef een reactie