, , , , ,

Succesvol omgaan met vervelende mensen? Doe deze acht dingen!

Succesvol omgaan met vervelende mensen? Doe deze acht dingen!

Succesvol omgaan met vervelende mensen? Doe deze acht dingen!

Business Insider beschrijft hoe Deep Patel, één van de jongste, origineelste en succesvolle ondernemers van dit moment, ons leert om te gaan met vervelende mensen. Zijn boek, A Paperboy’s Fable, was vorig jaar een enorme bestseller. Zie hier het welgemeende advies van deze opmerkelijke jonge man.


Lees hier ->>> meer lifehacks op deze website.


Succesvol omgaan met vervelende mensen? Doe deze acht dingen!

 


  1. De succesnummers accepteren gewoon dat je niet met iedereen gemakkelijk door een deur kunt. En dat je niet met iedereen zoet broodjes hoeft te bakken…
  2. Zij proberen op een positieve manier de woorden uit te leggen van de vervelia’s. Ze proberen toch altijd het goede te blijven zien in de ander.
  3. Zij worden niet emotioneel. Ze houden hun emoties lekker onder controle zodat de ander niet onder je huid kan kruipen.
  4. Zij vatten het gedrag van de ander niet persoonlijk op. Daar valt zeker iets voor te zeggen. ‘Die ander’ is waarschijnlijk net zo vervelend tegen alle anderen, zo uniek ben je nu ook weer niet.
  5. Ze weten rustig en kalm uit te leggen aan ‘die ander’ wat hen dwars zit. Door het onder controle hebben van de emoties zijn ze in staat om ‘die ander’ op een normale wijze te vertellen wat hen nu stoort aan ‘die ander’.
  6. Ze gaan niet altijd de strijd aan. Ze gaan alleen in de aanval, weer op die rustige wijze, als ze er ook van overtuigd zijn dat het enig effect zou kunnen hebben.
  7. Ze gaan niet in de verdediging. Het verdedigende (of zwaar offensieve) zal ‘die ander’ alleen nog maar bozer en irritanter maken.
  8. En mocht het bovenstaande dan allemaal toch niet goed gaan, dan beseffen ze dat er maar één je eigen geluk bepaald. En dat ben je natuurlijk zelf!

Zie hier welke boeken je moet lezen om een betere schrijver te worden.Bron en meer informatie:
Business Insider: 8 things successful people do when they don’t like someone, 22 maart 2017


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie