Tarieven beste behandelmethoden haartransplantatie

Tarieven beste behandelmethoden haartransplantatie
Tarieven beste behandelmethoden haartransplantatie

Tarieven beste behandelmethoden haartransplantatie

Als je de besluit maakt om je haren te laten transplanteren kun je kiezen voor verschillende technieken. De meest gebruikte methodes zijn de micro FUE methode, DHI methode en de Artas FUE methode.

De één is wat goedkoper als de ander. Zo kost de eerstgenoemde methode gemiddeld 2.000 euro en de Artas FUE methode 6.000 euro. Er zit dus een groot prijsverschil in.


Zie hier ->>> meer over het menselijk lichaam op deze website.


Micro FUE methode

Met de Micro FUE methode worden de haarzakjes met een minuscuul naaldje verwijderd zodat deze vervolgens kunnen worden getransplanteerd naar de plekken waar het kaal is. Doordat de naald die gebruikt wordt zo klein is resulteert dat in een supersnel herstel en worden littekens voorkomen.

Daarnaast is de Micro FUE methode één van de goedkoopste behandelen betreft haartransplantatie. Moeten er minder dan 1.500 grafts worden verplaatst dan betaal je gemiddeld slechts € 2.000,-. De kosten lopen op wanneer er meer grafts moeten worden verwijderd.


DHI methode

De DHI methode is iets duurder als de techniek die we zojuist hebben besproken. Voor dezelfde aantal grafts betaal je toch al meteen zo’n € 1.500,- meer. Het is een vrij nieuwe methode en biedt een zeer natuurlijk resultaat.

Er wordt gebruik gemaakt van een implantatie apparaat wat betekent dat haarzakjes meteen geïmplanteerd kunnen worden. Het maken van incisies is hierdoor dus niet meer nodig. Bloedingen zijn verleden tijd. Het is hierdoor ook meteen een stuk veiliger als andere methodes.


Artas FUE methode

Dan gaan we verder met de Artas FUE methode. Dit is de duurste methode om je haren te laten transplanteren. Voor minder dan 1500 grafts betaal je al gauw € 6.000,- en moeten er meer dan 3000 getransplanteerd worden loopt dit op tot € 8.000,-.

Toch is het gebruik van deze techniek zeker wel aan te raden en is het het geld meer dan waard. Er wordt gebruik gemaakt van een ARTAS robot. De robot zal de hoofdhuid scannen en haarzakjes identificeren.

Ook wordt het plaatsen van de haarzakjes door de robot gedaan. Het grote voordeel hiervan is dat het een stuk nauwkeurig is en de behandeling gaat vlotter. Uiteraard zal een chirurg wel meekijken of alles goed gaat.


Bron: Visushaarkliniek.nl