Tien aanwijzingen om miljonair te worden

Hoeveel miljonairs heeft Nederland? 187.000!

Tien aanwijzingen om miljonair te worden.

Dit artikel, Tien aanwijzingen om miljonair te worden, wilden we jullie niet onthouden. Het is onze eigen vrije vertaling van datgene wat we vonden op Awesomtips.pw. Dit is zwz een aardig site met aardige en praktische artikelen.

(PS: Wees zo vriendelijk onze artikelen te delen, bijvoorbeeld op Facebook. Daar worden wij en andere mensen waarschijnlijk ook blij van!)

Tien aanwijzingen om miljonair te worden
Tien aanwijzingen om miljonair te worden

Tien aanwijzingen om miljonair te worden

 

1. Je gaat altijd voor het hoogste
Je laat geen kans liggen en als je een kansje ziet ga je niet voor de kruimels, maar gelijk voor de taart. Niet de gewone taart, maar die met de slagroom en de kaarsjes. Ga voor de 5 miljoen en niet voor de 100.000 euro.

2. Je staat altijd overal voor open
Je hebt een oog voor nieuwe ideeën en vindt niets ‘raar’. Juist de bange mensjes met (voor-)oordelen en kleine geesten blijven achter. Jij niet, je gaat er voor, hoe vreemd het in de ogen van de conservatiefjes ook mag lijken.

3. Je investeert de noodzakelijke tijd
Voor velen komt het eerste miljoen niet in de eerste twee dagen als je een projectje start om geld mee binnen te roeien. Nee, onze financieel succesvolle mensen hebben er ook jaren over gedaan. Je hebt het doorzettingsvermogen om de benodigde tijd er ook in te investeren!

4. Je hebt er lol in je doelen te bereiken
Hoe beter je bent in het stellen van realistische doelen en ze te halen, hoe verslavender het halen er van wordt. Als je jezelf geen doel(-en) stelt kom je ook nergens.

5. Bij tegenslag blijf je optimistisch
Hoeveel mensen zijn onderweg, na een lange, reis niet afgehaakt? Terwijl er misschien nog maar een kilometertje te gaan was en het grote geld had verdiend kunnen worden. Doorgaan, doorgaan en nog eens doorgaan, want die gouden bergen zijn er echt…

6. Je weet wat er in de wereld te koop is
Afleiding genoeg, maar je houdt wel even bij wat de grotere (technische) ontwikkelingen, uitvindingen en doorbraken zijn. Je weet wat trending is en waar de wetenschappelijke, economische, technische en culturele ‘voorhoede’ mee bezig is.

7. Arm zijn is je eigen schuld
Je zoekt het probleem niet bij anderen. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen doen en laten. Een aardige uitspraak in deze:

If youre born poor, its not your mistake. But if you die poor, it is your mistake.

Bill Gates

8. Je werkt samen, je bestudeert of je hebt een geweldige mentor
Alleen is maar alleen en dan valt het niet mee. Je bestudeert wat andere miljonairs doen, je hebt bijvoorbeeld een geweldige coach die het pad al heeft bewandeld en je zoekt continu naar mensen die kunnen inspireren.

9. Maak geen schulden zonder dat je zeker weet dat er inkomsten tegenover staan
Geld lenen doen we pas als er ook geld binnen zal gaan komen. Een geweldig mooie auto is leuk, maar als die geen extra geld op brengt, doe het dan gewoon niet. De ‘over de top’ inrichting van een nieuw kantoor op een dure locatie? Dat kan, als je er 100% zeker van bent dat de klanten al op je stoep staan.

10. Je spaart om te investeren
Je weet dat de enige reden om te sparen is om het weer te investeren. Het gespaarde geld staat dan ook keurig en veilig opgeborgen voor de volgende investering. Dat luxe jacht kan echt wel even wachten (huur ‘m anders voor een dag), de winst is voor de groei en de nieuwe avonturen.