TME elektronica merk

0
TME elektronica merk
TME elektronica merk

Wie zijn wij?

TME is een wereldmerk in de elektronica-industrie. Wij zijn een distributeur van elektronische componenten en produceren producten van hoge kwaliteit voor gebruik in de elektrische industrie.


Lees hier ->>> meer over tech op deze website.


Wat doen we?

Wij zijn een elektronica distributeur. Wij leveren elektronische componenten aan de elektronica-industrie.

Wij hebben een breed scala aan elektronische onderdelen en componenten die kunnen worden gebruikt in veel verschillende industrieën, zoals de auto-industrie, telecommunicatie, luchtvaart, medische apparatuur en nog veel meer.

Wij leveren elektronische componenten aan OEM- en EMS-bedrijven die deze onderdelen nodig hebben voor hun producten.


Hoe werken we?

We hebben ook een cultuur van voortdurende verbetering – als je iets ziet dat verbeterd of beter gedaan kan worden, moedigen we je aan om erover te praten!

Wij willen dat iedereen bij TME Electronics zich op zijn gemak voelt om zijn gedachten te delen over hoe het anders of beter kan.

Zolang u zich respectvol en constructief gedraagt, maakt het niet uit of uw idee aansluit bij de huidige trends; als het werkt voor uw project of afdeling, laten we het uitproberen!


Onze succesfactoren

Als familiebedrijf zijn wij er trots op deel uit te maken van het merk TME. Onze unieke cultuur is gebaseerd op waarden als open communicatie, teamwerk en respect voor onze klanten.

Wij bestaan uit mensen die houden van wat ze doen en geloven in hun missie om de best mogelijke producten te leveren tegen eerlijke prijzen.

Als organisatie die streeft naar voortdurende verbetering, nemen wij elk jaar de tijd om onze doelstellingen opnieuw te evalueren, zodat wij u elektronica van de hoogste kwaliteit tegen redelijke prijzen kunnen blijven aanbieden. Zie meer op https://www.tme.eu/nl/


TME-waarden

Het merk TME steunt op vier pijlers:

  • Klantgerichtheid
  • Innovatie
  • Kwaliteit
  • Openheid
  • Teamwork

Wij helpen de toekomst te creëren.

Wij zijn een wereldwijd bedrijf en helpen de toekomst te creëren. Wij zijn een familie van ingenieurs, vernieuwers en makers die dingen doen die ertoe doen.


 

Geef een reactie