Top 10 Apple concepts 2023, die misschien werkelijkheid gaan worden

0
Apple Car 1 Concept - Top 10 Apple concepts 2023, die misschien werkelijkheid gaan worden
Apple Car 1 Concept - Top 10 Apple concepts 2023, die misschien werkelijkheid gaan worden

10 Apple concepts 2023, die misschien werkelijkheid gaan worden

Sinds de oprichting in 1976 heeft Apple altijd hoog op innovatieladder gestaan. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over tech op deze website.


Top 10 Apple concepts 2023, die misschien werkelijkheid gaan worden

Bron: www.yankodesign.com


10. Apple Game Console Concept

Apple Game Console Concept
Apple Game Console Concept

Het is gemaakt voor topgamingprestaties samen met tactisch geplaatste joystick, knoppen en schoudertriggers. De Apple handheld-console wordt geleverd met gratis fotografie- en video-opnamemogelijkheden.

Het is voorzien van een achteruit camerasensor en ook een camera aan de voorkant. Dit laatste is handig voor het live streamen van games.

De naar voren gerichte luidsprekers zijn in de linker- en rechterbovenhoek geplaatst voor surround sound-effecten. Dit terwijl de gedempte voetstappen van de vijand worden geïdentificeerd.


Zie hier de Top 10 populairste Apple Apps 2022.


9. Apple 8K Professional Camera

Apple 8K Professional Camera
Apple 8K Professional Camera

De Apple 8K Professional Camera biedt ingebouwde Siri, StyleWriter Compact Ink-less Printing, een Touch and Tilt-display aan de achterkant en een Magic Wheel met een touchscreen-knop.

Het is in ieder geval de perfecte camera voor grote Apple-fans, maar het is te mooi om waar te zijn. De Apple ProCam lijkt een droom, en dat is het ook.


8. De Apple Car

The Apple Car
The Apple Car

Maak kennis met de Apple Car, in de geest van een AI. Ontworpen door Dall-E 2 op basis van een tekstprompt van ontwerper, docent en YouTuber John Mauriello, is deze Apple Car is fascinerend om twee belangrijke redenen.

Het ontwerp van de auto zelf is één, maar wat nog belangrijker is,i de onderliggende AI-technologie die uiteindelijk de auto heeft gemaakt. Het idee kwam van Marques Brownlee’s eigen inspanningen met DALL-E 2.

In een YouTube-video demonstreerde Brownlee hoe het simpelweg typen van de woorden “Apple Car” resulteerde in een auto die eruitzag als een appel.


Zie hier de populairste Apple producten aller tijden – Top 10


7. Apple AirPods Pro 2022

Apple AirPods Pro 2022
Apple AirPods Pro 2022

Ontwerper Konstantin Milenin heeft dit concept AirPods Pro 2022-model gemaakt om onze verbeelding een tastbare vorm te geven. Het steelloze ontwerp van de audioaccessoires ziet er minimaal en compact uit.

Het oplaadetui krijgt ook een platter ontwerp om plaats te bieden aan deze kleine oordopjes. In tegenstelling tot de huidige versie liggen deze plat op hun buik als een clamshell-ontwerp en hebben ze geen rechtopstaande houding.

Dit betekent dat er veel minder ruimte nodig is om ze in uw zak op te bergen of in de rugzak te bewaren.


Zie hier de meest gewaardeerde bedrijf 2018 volgens Fortune is Apple – De Top 50


Zie hier de Top 10 beste laptopmerken ter wereld 2023.


6. De Apple Magic Charger

Apple Magic Charger
Apple Magic Charger

De Apple Magic Charger lijkt enigszins op de iPhone Lightning Dock en is gebaseerd op een metalen standaard met een metalen puck die in de vierkante rand is geïntegreerd.

Het apparaat is waarschijnlijk gemaakt van geanodiseerd aluminium, terwijl het ronde oplaadgebied binnenin van rubber is voorzien.

Interessant is dat de aluminium standaard ervoor zorgt dat de oplader in een verticale positie kan worden geduwd om de aangesloten iPhone op te laden.

Naar verluidt, en zoals gesuggereerd door de beschikbare afbeeldingen, is de Magic Charger ontworpen om de aangesloten iPhone rechtop en in een horizontale positie te houden.


Zie hier de Top 10 snelste en krachtigste laptops 2023.


5. iPhone V

iPhone V
iPhone V

Deze gemodificeerde iPhone vouwt zich dubbel en wordt de iPhone V genoemd. Naast de vouwfunctie heeft Apple de telefoon behoorlijk authentiek weten te houden door iOS te gebruiken en een scherm zo goed als het Retina-display.

Het is een interessant concept dat echter het feit onderbouwt dat opvouwbare telefoons met meer schermruimte er goed uitzien, maar alleen als het vouwmechanisme en de dikte kunnen worden geperfectioneerd.


4. All-screen Apple MacBook Concept

All-screen Apple MacBook Concept
All-screen Apple MacBook Concept

Deze andere soort Apple MacBook ondersteunt, zo definieert Antonio, TouchID (als een schuifknop), een ingekorte versie van FaceID en een prachtige AirPen om netjes op het royaal grote scherm te krabbelen.

De opvouwbare Ma mist misschien een fysiek toetsenbord, maar het ontwerp hier voorziet in de keuze om een ​​digitaal toetsenbord met haptische feedback omhoog te trekken voor het echte typgevoel.


Zie hier: Apple is niet langer het meest waardevolle merk ter wereld (top 100)


3. Kim’s Apple Glasses Concept

Kim’s Apple Glasses Concept
Kim’s Apple Glasses Concept

Het Apple Glass-prototype heeft een afneembaar metalen frame dat aan de ronde bril kan worden geklikt.De productontwerper Taeyeon Kim gelooft dat Apple brillen weer cool zou kunnen maken.

Hij stelde zich een lijn van ‘Apple Smart Glasses’ voor, toegepast met de gestroomlijnde stijlen van iPhones en pronkt met de kleuren ‘Rose Gold’, ‘Silver’, ‘Gold’ en ‘Jet Black’.


2. De iPhone iFold

De iPhone iFold
De iPhone iFold

Dit betreft een opvouwbaar concept uit de geest van Michal Dufka. De iPhone iFold, hoewel Apple het waarschijnlijk de iPhone Dynamic Clamshell zal gaan noemen.

Het volgt het formaat van de MotoRAZR en de Samsung Galaxy Z Flip, met een opvouwbaar ontwerp in clamshell-stijl dat je het voordeel geeft van een compacte iPhone met een royaal groot scherm.

Dit is de eerste iPhone met twee schermen. Met een kleiner scherm, geeft de iPhone iFold je toegang tot essentiële statistieken en meldingen zonder je telefoon te openen.


1. Apple Car 1 Concept

Apple Car 1 Concept
Apple Car 1 Concept

Het kernidee van de conceptauto van Apple draait om een ​​minimalistische en elegante vorm.

Die gelijkenis met Magic Mouse is opzettelijk en definieert de vloeiende lijnen van de auto van de volgende generatie die hoogstwaarschijnlijk een geëvolueerd zelfrijdend voertuig zal zijn.

De Magic Mouse-inspiratie geeft de Apple Car 1 een neerwaartse beweging naar voren en naar achteren voor een gebalanceerd volume.

Een andere inspiratie komt van de Airpods Pro voor een verhoogd gevoel van kracht en dominantie op de weg. Vandaar het uitpuilende wielgedeelte voor een gespierd profiel en algeheel contrast.


Top 10 Apple concepts 2023, die misschien werkelijkheid gaan worden

  1. Apple Car 1 Concept
  2. De iPhone iFold
  3. Kim’s Apple Glasses Concept
  4. All-screen Apple MacBook Concept
  5. iPhone V
  6. De Apple Magic Charger
  7. Apple AirPods Pro 2022
  8. De Apple Car
  9. Apple 8K Professional Camera
  10. Apple Game Console Concept

Geef een reactie